CENTENARS DE CONCENTRACIONS CONTRA LES RETALLADES


22 / 07 / 2012 | correus

CENTENARS DE CONCENTRACIONS CONTRA LES RETALLADES.- Treballadores i treballadors es concentren en centenars de centres de treball de totes les Administracions Públiques del País Valencià i d’arreu de l’estat contra les retallades aprovades pel govern de Rajoy.

Milers de persones que treballen al sector públic han eixit a la porta dels seus centres de treball, vestides de negre, per fer patent el seu malestar i rebuig envers unes mesures que pretenen acabar amb milers de llocs de treball de totes les administracions, institucions i empreses públiques, la seua privatizació i la reducció de salaris que, en molts casos, ha arribat al 30% en els dos darrers anys.

Personal de l’Administració local, autonòmica o de l’estat, de la sanitat o de l’educació, funcionariat o personal laboral, homes i dones, que treballen de valent per posar en valor els serveis públics davant dels atacs dels seus mateixos caps i dels membres del govern valencià i espanyol han dit prou a tanta agressió.

Les manifestacions del 19J i les centenars de concentracions del 20J són una mostra ben evident que el personal del sector públic va a lluitar per defensar els seus drets i els seus llocs de treball i els del conjunt de la ciutadania.

CONVOCATÒRIA SINDICAL CONJUNTA DE MOBILITZACIONS CONTRA EL DECRET-LLEI DE RAJOY.-  

ELS DIVENDRES DURANT ELS MESOS DE JULIOL I AGOST, concentració en la porta dels centres de treball, “divendres negres de les Administracions Públiques”.  ( a Correus us proposem, estes concentracions de 9,30 a 10 hores, en temps del desdejuni).

..................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

 

CIENTOS DE CONCENTRACIONES CONTRA LOS RECORTES. - Trabajadoras y trabajadores se concentran en cientos de centros de trabajo de todas las Administraciones Públicas del País Valenciano y de todo el estado contra los recortes aprobados por el gobierno de Rajoy.

Miles de personas que trabajan en el sector público han salido a la puerta de sus centros de trabajo, vestidas de negro, para hacer patente su malestar y rechazo a unas medidas que pretenden acabar con miles de puestos de trabajo de todas las administraciones, instituciones y empresas públicas, su privatización y la reducción de salarios que, en muchos casos, ha llegado al 30% en los dos últimos años.
Personal de la Administración local, autonómica o del estado, de la sanidad o de la educación, funcionarios o personal laboral, hombres y mujeres, que trabajan duro para poner en valor los servicios públicos ante los ataques de sus propios jefes y los miembros del gobierno valenciano y español han dicho basta a tanta agresión.

Las manifestaciones del 19J y las cientos de concentraciones del 20J son una muestra evidente que el personal del sector público va a luchar para defender sus derechos y sus puestos de trabajo y los del conjunto de la ciudadanía.

CONVOCATÒRIA SINDICAL CONJUNTA DE MOVILITZACIONES CONTRA EL DECRETO-LEY DE RAJOY.-