CONFLICTE COL.LECTIU PER L’EXTENCIÓ  DE SENTENCIA DELS 114,90€


08 / 02 / 2016 | correus

                                    en castellano en la derecha
114

EL 20 DE GENER16 SE CELEBRÀ: CONFLICTE COL.LECTIU PER L’EXTENCIÓ  DE SENTENCIA DELS 114,90€  DE L’INDEMNITZACIÓ  ELECTORAL.
Després d’haver guanyat un judici en els jutjats socials d’Alacant; STAS-INTERSINDICAL va decidir elevar a CONFLICTE COL•LECTIU esta reclamació per aque tot el personal de repartiment es beneficiés d’este dret: la vista es celebrà a l’audiència nacional (Madrid) el dia 20 de gener, presentat per la nostra advocada i els lletrats de CGT i CIG (gallec) i ELA-STV (basc) per recolzar la demanda. Els majoritaris (CCOO, UGT, SL i CSIF) ni vinguere! pel que es veu molt més interessats en les seues prebendes (formació, hores sindicals de regal,… favors) que en l’interès de les justes reclamacions dels i les treballadores.

L’STAS-IV de Correus: el 2 de juliol a Alacant i el 15 de juliol de 2015 en València: celebrarem a l’SMAC, les demandes individuals de conciliació, del personal laboral, tan del fix com de l’eventual de les carteries, per reclamar l’extenció del fallo i condena a Correus, a indemnitzar en 114,90€,corresponent a la quantitat que, segons la resolució de Correus: GRATIFICACIONS PELS PROCESSOS ELECTORALS, de les eleccions europees 2014 i autonòmiques i municipals de 2015 .

EL 20 DE ENERO16,  SE CELEBRÓ  EL CONFLICTO COLECTIVO PARA LA EXTENSIÓN DE SENTENCIA DE LOS 114,90€ DEL INDEMNIZACIÓN ELECTORAL.

Después de haber ganado juicio en los juzgados sociales de Alicante; STAS-IV decidimos elevar a CONFLICTO COLECTIVO esta reclamación, para que todo el personal de reparto se beneficiara de este derecho: la vista celebrada en la Audiencia Nacional (Madrid) el día 20 de enero, la presento nuestra abogada y los letrados de CGT y CIG (gallego) y ELA-STV (vasco) apoyaron la demanda; los mayoritarios (CCOO, UGT, SL y CSIF) ¡ni vinieron! por lo que se ve mucho más interesados en sus propias prebendas (formación, horas sindicales de regalo, ... favores).

El STAS-IV de Correos el 2 de julio, en Alicante y el 15 de julio de 2015 en Valencia: celebramos en el SMAC, las demandas individuales de conciliación, del personal laboral, tanto del personal fijo como del eventual de carterías, para reclamar, la extensión del fallo y condena a Correos, a indemnizar en € 114,90€ cantidad que, según la resolución de Correos de GRATIFICACIÓN PROCESOS ELECTORALES, de las europeas 2014 y autonómicas y municipales de 2015.

Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)