CURS DE CORREUS DE COM UTILITZAR LA SIGNATURA DIGITAL ‘inscripció, fins al 1º de juny


26 / 05 / 2015 | correus

                  en castellano en la derecha

CURS DE CORREUS DE COM UTILITZAR LA SIGNATURA DIGITAL
Termini d’inscripció, fins al 1º de juny

Poden participar-hi tots els empleats, tant funcionaris com laborals, que mantingen un servei actiu amb la nostra empresa a l’inici del curs i durant la seva impartició.

El curs, Certificat i signatura digital, tindrà una durada de deu dies, es realizaráonline des d’un ordinador aliè a CORREOS i fora de la jornada laboral. Lainscripcion, es durà a terme a través del Campus Virtual ( https://formacion.correos.es  ) fins a l’1 de juny.

La formació es desenvoluparà durant els mesos de juny i juliol, i els alumnes, en realitzar la inscripció, podran triar, entre les dates disponibles, la que millor els convingui.

El començament del curs es comunicarà per correu electrònic i sms, per la qual cosa es recomana revisar l’adreça d’email personal i emplenar el número de telèfon mòbil de l’apartat ‘El meu perfil’, acceptant la modalitat de citació per sms.

En cas d’incidència tècnica durant la inscripció i/o la realització del mateix, els alumnes hauran de dirigir-se, a través d’email, al Centre d’Atenció a l’Estudiant ( .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) ).

Una volta finalitzada i superat el curs, es reflectirà en l’expedient formatiu dels alumnes, que rebran una compensació pel cost de la connexió a internet. A més, tindran la possibilitat de descarregar el diploma des de la plataforma de formació.

PER QUALSEVOL CONSULTA O PREGUNTA POTS CRIDAR-NOS A L’STAS-IV DE CORREUS
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

CURSO DE CORREOS COMO UTILIZAR LA FIRMA DIGITAL
Plazo de inscripción, hasta el 1º de junio

Pueden participar en él todos los empleados, tanto funcionarios como laborales, que mantengan un servicio activo con nuestra empresa al inicio del curso y durante su impartición.
El curso, Certificado y firma digital, tendrá una duración de diez días, se realizaráonline desde un ordenador ajeno a CORREOS y fuera de la jornada laboral. Lainscripción, se llevará a cabo a través del Campus Virtual( https://formacion.correo.es )  hasta el 1 de junio.
La formación se desarrollará durante los meses de junio y julio, y los alumnos,al realizar la inscripción, podrán elegir, entre las fechas disponibles, la que mejor les convenga.
El comienzo del curso se comunicará por correo electrónico y sms, por lo que se recomienda revisar la dirección de email personal y cumplimentar el número de teléfono móvil del apartado ‘Mi perfil’, aceptando la modalidad de citación por sms.
En caso de que surja alguna incidencia técnica durante la inscripción y/o la realización del mismo, los alumnos deberán dirigirse, a través de email, al Centro de Atención al Estudiante ( .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) ).
Una vez finalizado y superado el curso, se reflejará en el expediente formativo de los alumnos, que recibirán una compensación por el coste de la conexión a internet. Además, tendrán la posibilidad de descargar el diploma desde la plataforma de formación.

PARA CUALQUIER CONSULTA O PREGUNTA PUEDES LLAMANARNOS AL STAS-IV DE CORREUS

STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)