El 29D es torna a reunir la Mesa de Negociació: RES de RES de RES,..


30 / 12 / 2015 | correus

                  en castellano en la derecha
agafar

El 29 de desembre es va tornar a reunir la Mesa de Negociació, Correus ha informat que les places totals que es van a oferir en el procés de consolidació seran 1.606, i que avui 30D publicarà les bases definitives de la convocatòria i que aquesta serà amb caràcter provincial. És a dir el mateix que sabíem el 5 d’abril de 2011, sense novetat en la consolidació!

Res de dates, res d’tipus de contractes, res d’determinar les vacants per província,.... En definitiva: res de res de res

El 29 de diciembre se volvió a reunir la Mesa de Negociación, Correos ha informado que las plazas totales que se van a ofertar en el proceso de consolidación serán 1.606, y que hoy 30D publicará las bases definitivas de la convocatoria y que esta será con carácter provincial. Es decir lo mismo que sabíamos el 5 de abril de 2011, ¡sin novedad en la consolidación!

Nada de fechas, nada de tipos de contratos, nada de determinar las vacantes por provincia,…. En definitiva: nada de nada de nada

Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)