EL STAS-IV DE CORREUS, ALERTA Al PERSONAL EVENTUAL


05 / 11 / 2015 | correus

eventuals

EL STAS-IV DE CORREUS, ALERTA Al PERSONAL EVENTUAL

El 28 de juliol s’ha reunit la Comissió de Formació, pels nous criteris de la formació a Correus. Sembla que al PP li han entrat les presses i té uns estranys companys de viatge, els sindicats, que ara també els entra la mateixa pressa, la pressa electoral!
• El STAS-IV de Correus, us alerta i es troba al costat del personal que va aprovar o que puga aprovar: que haurien de tenir un contracte indefinit, encara que aquest fos sense adscripció de destinació.
QUE les borses d’ocupació temporal en Correus deixen de ser rotatives i ELS CONTRACTES ES DONEN A AQUELLA PERSONA QUE TINGA MES PUNTUACIÓ A LA BORSA CORRESPONENT.
Que el personal que se li contracte per dies, no vaga a la cua de la rotació, mentre no faça més de 20 dies hàbils en un o més contractes.
• Que els llistats de les diferents borses de contractació, sigen accessibles, des del CONNECTA i / o la WEB de Correus al personal adscrit a les mateixes llistes.

L’STAS-IV de Correus està completament en contra que les organitzacions sindicals incloguen en el seu Plans formatius aquells cursos que l’empresa ha creat per oferir al personal una formació integral de Correus i de les funcions dels llocs. ¬ Entenem que aquesta formació ha de ser reglada i oferta pels canals de formació professional i per la mateixa empresa.
• L’empresa Vincula l’itinerari formatiu als processos selectius futurs, incloent la consolidació d’ocupació, el desbloqueig diu que vol accelerar, amb el conveni prorrogat i quan aquest procés de Consolidació estava establert per a l’any 2011.

El STAS-IV de Correus t’alerta de les necessitats electorals de PP, CCOO, UGT, SL i CSIF: ara volen vincular la formació pels sindicats en la consolidació a Correus, concurs de trasllats, comandaments intermedis, promoció interna, mobilitat interministerial i funció directiva) cursos que Correus, podrà homologar i seran susceptibles de puntuar.
• Recordar-vos que aquestes expectatives, poden ser nous enganys de Correus i els seus sindicats firmadores.
• Els plans formatius per als treballadors de l’empresa es financen amb el descompte en nòmina que els fan a tots els comapanys/nyes.
Que aquests cursos impartits pels diferents sindicats firmadors, estan oberts a tot el personal implicat i que de cap manera es pot discriminar per estar o no afiliat al sindicat que imparteix la formació que hauria de fer Correus.

Davant de qualsevol dubte, truca l’STAS-IV! Estem de la teva part !

EL STAS-IV DE CORREOS, ALERTA AL PERSONAL EVENTUAL

El 28 de julio se ha reunido la Comisión de Formación, los nuevos criterios de la formación en Correos.  Parece que al PP le han entrado las prisas y tiene unos extraños compañeros de viaje, los sindicatos, que ahora también les entro la misma prisa, la prisa electoral.
El STAS-IV de Correos, os alerta y se encuentra al lado del personal que aprobó o que pueda aprobar: que deberían tener un contrato indefinido, aunque este fuera sin adscripción de destino.
QUE las bolsas de empleo temporal en Correos dejen de ser rotativas y LOS CONTRATOS SE DAN A AQUELLA PERSONA QUE TENGA MAS PUNTUACIÓN EN LA BOLSA CORRESPONDIENTE
Que aquel personal que se le contrato por días, no vaya a la cola de la rotación, mientras no haga más de 20 días hábiles en uno o más contratos .
• Que los listados de las diferentes bolsas de contratación, sean accesibles, desde el CONECTA y/o la WEB de Correos al personal adscrito a las mismas listas.
• L’STAS-IV de Correos está completamente en contra de que las Organizaciones Sindicales incluyan en su Planes formativos aquellos cursos que la empresa ha creado para ofrecer al personal una formación integral de Correos y de las funciones de los puestos. ¬ Entendemos que esta formación tiene que ser reglada y ofrecida por los canales de formación profesional y por la misma empresa.
• La empresa Vincula el itinerario formativo a los procesos selectivos futuros, incluyendo la consolidación de empleo, cuyo desbloqueo dice que quiere acelerar, con el convenio prorrogado y cuando este proceso de Consolidación estaba establecido para el año 2011.

El STAS-IV de Correos te alerta de las necesidades electorales de PP, CCOO, UGT, SL y CSIF: y ahora quieren vincular la formación por sindicatos en la consolidación en Correos, concurso de traslados, mandos intermedios, promoción interna, movilidad interministerial y función directiva) cursos que Correos, podrá homologar y serán susceptibles de puntuar.
• Recordaros que estas expectativas, pueden ser nuevos engaños de Correos y sus sindicatos firmadores.
• Los planes formativos para los trabajadores de la Empresa se financian con el descuento en nómina que les hacen a todos los comapeñros/as
• Que estos cursos impartidos por los diferentes sindicatos firmadores, están abiertos a todo el personal implicado y que de ninguna forma se puede discriminar por estar o no afiliado en el sindicato que imparte la formación que debería de hacer Correos.

  Ante cualquier duda, llama al STAS-IV!!! Estamos de tu parte!!!

STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)