HEM GUANYAT DAVANT DEL JUTJAT: LA GRATIFICACIÓ DE 114’90€ PEL PERSONAL QUE TREBALLA EN LES CARTERIES


27 / 04 / 2015 | correus

L’STAS DE CORREUS, HA GUANYAT DAVANT DEL JUTJAT: LA GRATIFICACIÓ DE 114’90€ PEL PERSONAL QUE TREBALLA EN LES CARTERIESeleccions
El jutjat de lo social de’Alacant, falla i condena a Correus, a indemnitzar en 114’90€, corresponent a la quantitat que, segons la resolució de la mateixa empresa:” GRATIFICACIÓ PEL PROCÉS ELECTORAL, de les eleccions generals de noviembre de 2011 .- El personal afectat pel procés electoral en les Unitats de Distribució, Centres de Tractament i Unitat d’Internacional serà aquell que realitze funcions i tasques de càrrega i descàrrega, Admissió massiva, Control i registre de certificats (UPR), Repartiment Urgent, Rutes-Siata I Abast i responsables indispensables de les unitats afectades que per treballar correspondència electoral, incrementi la seva productivitat per sobre de la normalment exigible, ha de percebre la quantitat de 114,90 € pel conjunt de la campanya”.

  Des de l’STAS-IV de Correus entenguerem i ferem la reclamació corresponent, a l’empresa i la papereta de conciliació correponent: demanant el cobrament d’esta quantitat de 114’90€ a tot el personal de les diferents carteries, ja que en el cas de no les unitats de distribució on no coincidix en les USE’s,realitzen tot i totes les tasques que indica la resolución, per a cobrar, esta indemnització. I en el cas de les unitats de distribució que si que coincidixen amb les USE’s, que en les eleccions, passaven els vots per correu a les carteries.

El Jutjat de lo Social d’Alacant, comdena a Correus a pagar els 114’90€, al company que ha fet la reclamació, entenen que la resolución del Jutjat, no li cap recurs i pertant és ferma. Apart de les gratificacions, que el company tingué, en el mateix procés electoral, que va cobrar, per les tarjetes de INE i els objectes de propaganda electoral que va repartir.

S’obre ara la possibilitat de les reclamacions de les diferents crides electoral pel personal funcionari: les reclamacions de les eleccions, autonòmiques/locals del maig de 2011, de les generals de noviembre de 2011 i de les europees de 2014. Pel personal laboral, sols seria el darrer proces electoral de les europees de maig de 2014.

Des de l’STAS et cridem a possar-te en contacte amb nosaltres per a fer les reclamacions pertinets

STAS DE CORREOS, HA GANADO FRENTE AL JUZGADO: LA GRATIFICACIÓN DE 114’90 € POR PERSONAL QUE TRABAJA EN LES CARTERIES

El juzgado de lo social de Alicante, falla y condena a Correos, a indemnizar en 114’90 €, correspondiente a la cantidad que, según la resolución de la misma empresa:“GRATIFICACIÓN POR EL PROCESO ELECTORAL, de las elecciones generales de noviembre de 2011 .- El personal afectado por el proceso electoral en las Unidades de Distribución, Centros de Tratamiento y Unidad de Internacional será aquel que realice funciones y tareas de carga y descarga, Admisión masiva, Control y registro de certificados (UPR), Reparto Urgente, Rutas-Siata y Alcance y responsables indispensables de las unidades afectadas que por rabajar correspondencia electoral, incremente su productividad por encima de la normalmente exigible, percibirá la cantidad de € 114.90 por el conjunto de la campaña “.

Desde el STAS-IV de Correos entiende y hicimos la reclamación correspondiente, a la empresa y la papeleta de conciliación correpondiente: pidiendo el cobro de esta cantidad de 114’90 € a todo el personal de las diferentes carterías:

unidades de distribución donde no coincide en las USE s, realizan todo y todas las tareas que indica la resoluÂción, para cobrar, esta indemnización.
unidades de distribución que si que coinciden con las USE s, que en las elecciones, pasaban los votos por correo a las carterías.
El Juzgado de lo Social de Alicante, comdena a Correos a pagar los 114’90 €, al compañero que ha hecho la reclamación, entendiendo que la resolución del Juzgado, no cabe recurso y por tanto es firme. Aparte de las gratificaciones, que el compañero tuvo, en el mismo proceso electoral, que cobró, por las tarjetas de INE y los objetos de propaganda electoral que repartió.

Se abre ahora la posibilidad de las reclamaciones de las diferentes procesos electorales del personal funcionario: las reclamaciones de las elecciones, autonómicas / locales de mayo de 2011 i de las generales de noviembre de 2011 y de las europeas de 2014.  Para el personal laboral, solo estaríamos hablando del último proceso electoral de las europeas de mayo de 2014.

Desde el STAS te llamamos a ponerte en contacto con nosotros para hacer las reclamaciones pertinets