horari reduït a l’estiu,


25 / 04 / 2015 | correus

horari reduït a l’estiu,

Després de l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat per a enguany 2012: on s’han anul.lat totes les reduccions d’horari a tot el personal al servei de les diferents administracions i empreses publiques. Semblaria que hauríem de replantejar-se la campanya de l’horari, reduït a l’estiu en Correus.

L’STAS-IV DE CORREUS, malgrat la manca de referent normatiu per aplicar este horari reduït, entenem que es de justícia, esta reducció en quan: la productivitat del personal de Correus a crescut exponencial-ment en els darrers 10 anys, al contrari que el nostre sou que sa rebaixat, sense por a exagerar gens, del voltant del 50% si comptem els darrers retalls en sou, permisos, ajudes i perduda de poder adquisitiu.

Veure que sols en la demarcació d’Alacant, on és present l’STAS-IV DE CORREUS, hem arreplegat més de 450 signatures que han donat suport amb la seua signatura a l’horari reduït d’estiu, (multiplicant per 5 el nostre suport electoral) en pràcticament tots el centres de treball dependents de la prefectura d’Alacant. Que a més a més un centenar de companys i companyes de València, Algemesí, Sueca, Torreblanca i Aielo de la Zona 6, així com de Tremp, la Pobla de Segur, Cerdanyola del Vallés, Cala Rajada i Palma Nova. On no tenim cap tipus de representació,.

Ens donem ànims per tirar endavant en esta proposta de justícia per tot el personal de Correus, senyalant al mateix temps, que estem compromesos en lluitar i conseguir les 35 hores setmanals de dilluns a divendres a Correus, sense rebaixar el nostre mer-mat sou.

Fer veure a la resta de treballadors i treballadores de Correus, que tot i la crisi, l’eixida toca en el sentit de retribuir molt millor al personal, així com donar més temps lliure als empleats, per fer un repartiment més equitatiu i just dels augments de la productivitat, que ens han portat les noves tecnologuies, els nous ferraments i les organitzacions del treball.

En estos moments difícils de perduda de drets i sous, cal estar esperançats; eleccions com la d’Hollande a França, com l’oposició de Siritza a Grecia, la possibilitat que Amaiur guanye les eleccions a Euskadi (amb les propostes concretes d’aplicar les 35 hores i dedicar la seu política al benestar de la ciutadania) la revolta ciutadana capitanejada per emèrits mestres com en Jose Luis Sampedro i en Vicenç Navarro, entre d’altres; com que és fàcil que si en 6 mesos de Rajoyades ha perdut la majoria absoluta, en 6 més pot pedrer el govern; que ací al País Valencià: Compromís i EU poden enviar al PP d’on no tenia que haver èxit, propiciant una majoria per fer unes polítiques encarades al benestar de les persones.

Fer veure a empresa i aquells sindicats que firmen i no negocien, quan tocava, entre altres coses la reducció horaria: que la productivitat del personal no es pot mesurar sols pel temps de permanència al lloc de treball, el saber-se cuida’t, tingut en compte i ben pagat del treballador: esta completament provat el valor afegit que hi suma.

Si no has signat per: REDUIR A TOT EL PERSONAL DE CORREUS, 30 MINUTS ARA EN L’ESTIU i la setmana de festes patronals,  signa i ens les envies. AMB TU HO ACONSEGUIREM!


...................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


horario reducido en verano,

Aprobados los Presupuestos Generales del Estado para este año 2012: se han anulado todas las reducciones de horario a todo el personal al servicio de las diferentes administraciones y empresas públicas . Parecería que deberíamos replantearse la campaña del horario, reducido en verano en Correos.

El STAS-IV DE CORREOS, a pesar de la falta de referente normativo para aplicar este horario reducido, entendemos que es de justicia, esta reducción en cuanto: la productividad del personal de Correos ha crecido exponencialmente en los últimos 10 años, al contrario que nuestro sueldo que ha estado rebajado, sin miedo a exagerar nada, alrededor del 50% si contamos los últimos recortes en sueldo, permisos, ayudas y perdida de poder adquisitivo.

Ver que sólo en la provincia de Alicante, donde está presente el STAS-IV DE CORREOS, hemos recogido más de 450 firmas que han apoyado con su firma en el horario reducido de verano, (multiplicando por 5 nuestro apoyo electoral) en prácticamente todos los centros de trabajo dependientes de la jefatura de Alicante. Que además, un centenar de compañeros y compañeras de Valencia, Algemesí, Sueca, Torreblanca y Aielo de la Zona 6, así como de Tremp, La Pobla de Segur, Cerdanyola del Vallés, Cala Rajada y Palma Nova. Donde no tenemos ningún tipo de representación.

Nos dan ánimos para seguir adelante en esta propuesta de justicia para todo el personal de Correos, señalando al mismo tiempo, que estamos comprometidos en luchar y conseguir las 35 horas semanales de lunes a viernes en Correos, sin rebajar nuestro para nada el sueldo.

Hacer ver al resto de trabajadores y trabajadoras de Correos, que a pesar de la crisis, la salida va en el sentido de retribuir mucho mejor al personal, así como dar más tiempo libre a los empleados, para hacer un reparto más equitativo y justo de los aumentos de la productividad, que nos han traído las nuevas tecnólogas, las nuevas herramientas y una organización del trabajo diferente.

En momentos de perdida de derechos y sueldos, hay que estar esperanzados; elecciones como la de Hollande en Francia, la oposición de Siritza en Grecia, la posibilidad de que Amaiur gane las elecciones en Euskadi (con las propuestas concretas de aplicar las 35 horas y dedicar su política al bienestar de la ciudadanía) la revuelta ciudadana capitaneada por maestros como José Luís Sanpedro y Vicenç Navarro, entre otros; como que es fácil que si en 6 meses de Rajoyadas ha perdido la mayoría absoluta, en 6 más puede perder el gobierno; que aquí en el País Valenciano: Compromís y EU pueden enviar al PP de donde no tenía que haber salido, propiciando una mayoría para hacer unas políticas encaminadas al bienestar de las personas.

Hacer ver a empresa y sindicatos que firmantes, que la reducción horaria: la productividad del personal no se puede medir sólo por el tiempo de permanencia en el puesto de trabajo, el saberse cuídado, tenido en cuenta y pagado del trabajador en justicia: esta completamente probado el valor añadido que puede sumar.


Si no has firmado por: REDUCIR A TODO EL PERSONAL: 30 MINUTOS EN VERANO y la semana de fiestas patronales, firma y nos las envías. ¡CONTIGO LO CONSEGUIREMOS!