JORNADA LABORAL DE DILLUNS A DIVENDRES


26 / 08 / 2014 | correus

EL DISSABTE DIA NO FEINER PER A TOT EL COL.LECTIU                                 en castellano abajo
JORNADA LABORAL DE DILLUNS A DIVENDRES
OBLIGA AL TEU SINDICAT A SIGNAR EL PROPER CONVENI I ACORD FUNCIONARIAL AMB ESTA REIVINDICACIÓ

Cal acabar amb la discriminació que pateix una bona part de la plantilla, aconseguint aquests drets pels treballadors - Oficines , CTAs, CTPs , USEs etc ...
Els treballadors i treballadores d’estos col. lectius senten que no hi ha hagut cap de setmana quan han tragbajado els dissabtes .
Des que es va suprimir la conducció de dissabte a moltíssims cas no té sentit el mantenir les oficines obertes i el treball en les CTAs i CTPs .
El negoci és insignificant en dissabtes , i en els llocs en què s’ha tancat els dissabtes no hi ha hagut cap impacte negatiu per part de la població ja hagi estat per vagues convocades per sindicats o qualsevol altre motiu .

Alternatives de l’empresa si no considera el tancament dels dissabtes

- Treball en dissabtes només amb personal voluntari .
- Sabaderos - estudiants universitaris que puguin ajudar d’aquesta manera a sufragar les taxes que han augmentat desmesuradament i que després en acabar els seus estudis puguin incorporar-se a l’empresa que a poc a poc es quedarà sense funcionaris de mitjans i alts, el que ajudaria a millorar el nivell del col • lectiu .

REIVINDICA EL DRET A UN CAP DE SETMANA COMPLET, LLUITA PELS TEUS DRETS,  CAP ACORD NI CONVENI SI NO RECULL ESTA REIVINDICACIÓ.
..............................................................................................................................................................en castellano…....................

EL SABADO DIA NO LABORABLE PARA TODO EL COLECTIVO
JORNADA LABORAL DE LUNES A VIERNES
OBLIGA A TU SINDICATO A FIRMAR EL PROXIMO CONVENIO Y ACUERDO FUNCIONARIAL CON ESTA REIVINDICACION
Hay que terminar con la discriminación que sufre una buena parte de la plantilla, consiguiendo estos derechos que no tiene una gran parte de los trabajadores - oficinas, CTAs, CTPs, USEs etc…
Todos los trabajadores de estos colectivos sienten que no ha habido fin de semana cuando han tragbajado los sábados.
Desde que se suprimió la conducción del sábado en muchisimos caso no tiene sentido el mantener las oficinas abiertas y el trabajo en las CTAs y CTPs.
El negocio es insignificante en sábados, y en los lugares en que se ha cerrado los sábados no ha habido ningún impacto negativo por parte de la población ya haya sido por huelgas convocadas por sindicatos o cualquier otro motivo.
Alternativas de la empresa si no considera el cierre de los sábados
- Trabajo en sábados solo con personal voluntario.
- Sabaderos –estudiantes universitarios que puedan ayudarse de esta manera a sufragar
las tasas que han aumentado desmesuradamente y que luego al acabar sus estudios puedan incorporarse a la empresa que poco a poco se quedará sin funcionarios de medios y altos, lo que ayudaría a mejorar el nivel del colectivo.
REIVINDICA TU DERECHO A UN FIN DE SEMANA COMPLETO LUCHA POR TUS DERECHOS NINGUN ACUERDO NI CONVENIO SI NO RECOGE ESTA REIVINDICACION.
...............................................................................................................
STAS-Intersindical Valenciana de CORREUS Tel.- 665 637 900
http://stasweb.intersindical.org/stas-correus
correu electrònic.- .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
Secció Sindical. Plaça, GABRIEL MIRÓ, 7- 3ª Plt ALACANT 03001