L’STAS-IV DE CORREUS PROPOSA CANVIS ENS ELS MECANISMES DE LES BORSES DE CONTRACTACIÓ I CONSOLIDACIÓ


26 / 04 / 2015 | correus

L’STAS-IV DE CORREUS PROPOSA CANVIS ENS ELS MECANISMES DE LES BORSES DE CONTRACTACIÓ I CONSOLIDACIÓ DEL PERSONAL EVENTUAL.
Que el 3 d’agost de 2011, presentarem al Cap de la Zona 5 de Correus a València li férem les següents propostes demanant-li:
1.  QUE s’oferís a les companyes i companys de les LLISTES D’EXPECTATIVA, de LA ZONA 5ª  que vostè dirigix, la possibilitat de passar-se als contractes i situacions de la modalitat dels FIXOS-DISCONTINUS.
2.  QUE tinga en compte les propostes abans esmentada amb data 25 de gener de 2010 i les faça arribar a la Direcció de Correus i a la COMISIÓN DE EMPLEO CENTRAL O A LA COMISIÓN PARITARIA en el seu defecte: Que les treballadores i treballadors que superen els processos d’Ingrés, pugen participar en els CONCURSOS PERMANENTS DE TRASLLATS, i mentre no se li adjudique destinació a l’empleat que ha superat estos diferents processos d’ingrés, se’l contracte DE FORMA INDEFINIDA PERÒ SENSE LLOC DE TREBALL DETERMINAT.
3. QUE les borses d’ocupació temporal en Correus deixen de ser rotatives i ELS CONTRACTES ES DONEN A AQUELLA PERSONA QUE TINGA MES PUNTUACIÓ EN LA BORSA CORRESPONENT. (juliol de 2009).
Vist com s’estan desenvolupant les contractacions, volem afegir tres propostes, mecanismes, entenem, més justos i transparents en la crida al personal eventual:
4. Que aquell personal, que se’l cride per ocupar un lloc de faena dins de les 24 hores anteriors a l’hora que té que entrar a treballar, en el cas de causa justificada, l’ incorporació, al lloc de treball, és puga fer quan més prompte millor, aixó si, descomptant del sou el temps que no s’ha treballat i en el cas d’un lloc de treball de cobertura immediata, cridar al següent de la llista i oferir-li el contracte posterior a aquell treballador o treballadora que no s’ha pogut incorporar.
5.  Que aquell personal a qui se li contracte per dies, no vaja a la cua de la rotació, mentre no faça més de 20 dies hàbils en un o més contractes.
6.  Que els llistats de les diferents borses de contractació, siguen accessibles, des de el CONECTA i/o a la WEB de Correus al personal adscrit a ixes mateixes llistes.
L’STAS-IV de Correus t’anima a forçar, als sindicats signadors de tot, a que assumixquen estes propostes, que entenem poden ajudar, amb justícia, a fer estes borses i els mecanismes de consolidació més transparents, en uns moments de crítics de crisi econòmica.

El STAS -IV DE CORREOS PROPONE CAMBIOS EN LOS MECANISMOS DE LAS BOLSAS DE CONTRATACIÓN Y CONSOLIDACIÓN DEL PERSONAL EVENTUAL .

El STAS-IV de Correos, el 3 de agosto de 2011 , presentamos al Jefe de la Zona 5 de Correos en Valencia las siguientes propuestas pidiéndole :

1 . QUE ofreciera a las compañeras y compañeros de las LISTAS DE EXPECTATIVA , de LA ZONA 5 ª que usted dirige, la posibilidad de pasar a los contratos y situaciones de la modalidad de los fijos discontinuos .

2 . QUE tenga en cuenta las propuestas antes mencionada con fecha 25 de enero de 2010 y las haga llegar a la Dirección de Correos y en la COMISIÓN DE EMPLEO CENTRAL OA LA COMISIÓN PARITARIA en su defecto: Que las trabajadoras y trabajadores que superen los procesos de ingreso, puedan participar en los CONCURSOS PERMANENTES de TRASLADOS , y mientras no se le adjudique destino al empleado que ha superado estos diferentes procesos de ingreso, se le contrate de FORMA INDEFINIDA PERO SIN LUGAR DE TRABAJO DETERMINADO.
.
3 . QUE las bolsas de empleo temporal en Correos dejen de ser rotativas y LOS CONTRATOS SE DAN A AQUELLA PERSONA QUE TENGA MAS PUNTUACIÓN EN LA BOLSA CORRESPONDIENTE . (julio de 2009) .

Visto cómo se están desarrollando las contrataciones , queremos añadir tres propuestas , mecanismos , entendemos , más justos y transparentes en la llamada al personal eventual :

4 . Que aquel personal, que se le llame para ocupar un puesto de trabajo eventual, dentro de las 24 horas anteriores a la incorporación del puesto de trabajo, en caso de causa justificada, la incorporación, podrá demorarse a lo largo de la 1ª jornada de trabajo, descontando del sueldo el tiempo que no se haya trabajado y en el caso de un puesto de trabajo de cobertura inmediata, llamar al siguiente de la lista y ofrecerle el contrato posterior a aquel trabajador o trabajadora que no se ha podido incorporar.

5 . Que aquel personal que se le contrato por días, no vaya a la cola de la rotación, mientras no haga más de 20 días hábiles en uno o más contratos .

6 . Que los listados de las diferentes bolsas de contratación, sean accesibles, desde el CONECTA y/o la WEB de Correos al personal adscrito a las mismas listas .

El STAS -IV de Correos te anima a forzar, a los sindicatos firmante de todo , a que asuman estas propuestas, que entendemos pueden ayudar, con justicia, a hacer estas bolsas de contratación y los mecanismos de consolidación más transparentes , en unos momentos tan críticos de crisis económica .................................................................................................

STAS-Intersindical Valenciana de CORREUS Tel.- 665 637 900
http://stasweb.intersindical.org/stas-correus
correu electrònic.- .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
Secció Sindical. Plaça, GABRIEL MIRÓ, 7- 3ª Plt ALACANT 03001