MOBILITZAT!!! EN LES ELECCIONS GENERALS DEL 26J PODEM


24 / 06 / 2016 | correus

correus public

LA MOBILITZACIÓ EN LES ELECCIONS GENERALS DEL 26J PODEM: tallar els retalls de personal, podem aconseguir les 35 hores, el cobrament de l’IPC buitrejat, pel concurs de trasllats real, aturar la privatització de Correus i d’altres empreses,... contra la precarietat laboral, per la consolidació ja!

La campanya del 26 de juny, tenim l’oportunitat de demostrar que la reducció de llocs de treball que està realitzant Correus és inviable, com venim denunciant reiteradament. I és una bona ocasió per obligar Correus a actuar d’acord amb la legislació laboral. Per a això EXIGIM a Correus:
- No obrir els centres de treball fora de la jornada laboral habitual.
- No permetre el repartiment de propaganda electoral a persones alienes a Correus
- Realitzar la contractació necessària per donar eixida tant a la propaganda electoral com a la resta de la correspondència en temps i forma adequada.

        I demanem al conjunt de la plantilla:

És obligació nostra el repartiment dels enviaments electorals i de l’INE, no podem ni deben dir als nostres caps si fem o deixem de fer les eleccions, son ells i elles qui tenen que organitzar el treball i nosaltres a creure! darrere l’u el dos,…. Sense destalls ni carregues excepcionals de treball, que poden quedar per sempre.

.- Compta tots els enviaments electorals i de l’INE que repartixes, comprova si quadra amb els que t’ha adjudicat la direcció.

.- No canvies els ritmes de treball a la teua secció, no podem estar queixan-se tot l’any: si ens les amplíen o son massa grans i ara per raó de 4 pessetes, trencar-se, fent feina i rebentant els arguments que hem fet servir.

.- No treballes fora de l’horari laboral, l’indemnització per objecte electoral i de l’INE, si no es poden repartir dins l’horari laboral, Correus té l’obligació de contractar gent o bé donar hores extres, el destall va en contra de la dignificació del nostre treball. No faces hores extres i menys no faces hores extres sense l’autorització i el pagament d’estes hores extres per Correus.

.- Este augment de treball, l’hauriem reservar pel personal laboral de les borses de contractació, que han pagat més que ningú, a Correus: amb la precarietat més absoluta el que portem de crisis i la firma del III Conveni.

STAS-Intersindical Valenciana valorà els resultats de les eleccions del 20 de desembre de 2016
. Per al Sindicat la ciutadania ha apostat per un canvi davant d’unes polítiques que ha estat atacant els drets individuals i col•lectius i empobrint la població en els darrers anys. La voluntat expressada per la ciutadania ha d’obrir una nova etapa també en la forma de fer política per assegurar la participació de la societat en la presa de decisions.

El 26 de juny, ara si que cal assegurar els drets i millorar les condicions de vida i laborals.-Des del Sindicat considerem que tenim a les mans, donar resposta al cansament de la ciutadania i a la mobilització social en nombroses lluites i plataformes que han estat treballant, de valent, des de fa anys per combatre les polítiques privatitzadores, antisocials i antivalencianes que s’han estat practicant.


El Sindicat et crida a participar activament per asegurar que el 26J, els resultats suposen un canvi real de les polítiques socials, laborals i econòmiques per recuperar els drets i millorar les condicions de vida i laborals de les treballadores i treballadors i del conjunt de la ciutadania. En eixe sentit, aposta per posar en marxa tota una sèrie de mesures com ara: una auditoria ciutadana del deute; frenar l’empobriment amb garanties universals per a tota la població; fi de la corrupció i transparència en la gestió pública; potenciació dels serveis públics de titularitat pública: educació, transport, sanitat, serveis socials…; recuperació dels drets socials perduts; establir un Marc Valencià de relacions laborals i prestacions socials; defensa de l’autogovern, la normalització lingüística i la cultura del País Valencià; promoció activa de polítiques d’igualtat; lluita contra la violència masclista i l’explotació sexual; desenvolupament de mecanismes de participació democràtica de la societat…

L’STAS-IV et crida a participar activament per asegurar que el 26J els resultats su real Correus, que perposen un canvi real a Correus que permeta la Consulta als treballadors i treballadores abans de la firma del IV conveni i l’acord; Per les 35 hores de dilluns a divendres. Pel concurs permanent de trasllats amb totes les vacants, ja! Equiparar a l’alça els sous del personal funcionari amb el personal laboral i restitució del salaris perduts per l’IPC. Igualar l’edat i les condicions de jubilació del personal laboral (60 anys)amb els del personal funcionari. Jubilació parcial pels laborals a Correus, DEMOMENT!  No als plans de pensions privats!  Consolidació ja! Actualització i borses de contractació prelatives.- PSOE al govern tingueren d’abril fins a novembre de 2011 per fer la consolidació i el PP fins el dia d’hui; Revisió automàtica en les indemnitzacions per vehicle.  mecanisme, que impedisca, en les muntades de dels combustibles, ho tinguen que posar, els i les empleades, de la nostra butxaca; Cap sou a Correus (ni directius, ni president) per damunt de 10 vegades el salari mínim interprofesional; Contra l’assetjament laboral; Contra els retalls en la contractació de personal.

L’STAS-IV de Correus.- et crida a la mobilització per les millores de les nostres condicions laborals; Les eleccions generals del 26J poden ser quan indiquen les enquestes que l’interlocutor empresarial quasi segur no serà el mateix i si som capaços de posar tota la carn a la graella i asegurar un govern on els comercials de l’Ibex no hi siguen.

El 26 de juny tenim en les mans el canvi de les polítiques dels comercials de l’IBEX (PPSOECs) i no sols a Correus, pots canviar les polítiques antivalencianes, privatitzadores,..  i antisocials.

TU MOVILIZACIÓN, EN LAS ELECCIONES GENERALES DEL 26J PODEMOS: cortar los recortes de personal, podemos conseguir las 35 horas, el cobro del IPC buitreado, por el concurso de traslados real, detener la privatización de Correos y de otras empresas, .. . contra la precariedad laboral, por la consolidación ¡ya!

La campaña del 26 de junio, tenemos la oportunidad de demostrar que la reducción de puestos de trabajo que está realizando Correos es inviable, como venimos denunciando reiteradamente. Y es una buena ocasión para obligar a Correos a actuar de acuerdo con la legislación laboral. Para ello EXIGIMOS a Correos:
- No abrir los centros de trabajo fuera de la jornada laboral habitual.
- No permitir el reparto de propaganda electoral a personas ajenas a Correos
- Realizar la contratación necesaria para dar salida tanto a la propaganda electoral como en el resto de la correspondencia en tiempo y forma adecuada.

        Y pedimos al conjunto de la plantilla:
Es obligación nuestra el reparto de los envíos electorales y del INE, no podemos ni debemos decir a nuestros jefes, si hacemos o dejamos de hacer las elecciones, son ellos y ellas quienes tienen que organizar el trabajo y nosotros a obedecer! detrás del uno el dos, .... Sin destajos ni cargas excepcionales de trabajo, que pueden quedar para siempre.

.- Cuenta todos los envíos electorales y del INE que repartas, comprueba si cuadra con los que te ha adjudicado la dirección.

.- No cambies los ritmos de trabajo en tu sección, no podemos estar quejándonos todo el año: si nos las amplían o son demasiado grandes y ahora por 4 pesetas, romperse, trabajando y reventando los argumentos que hemos usado.

.- No trabajes fuera del horario laboral, la indemnización por objeto electoral y del INE, si no se pueden repartir dentro del horario laboral, Correos tiene la obligación de contratar gente o bien dar horas extras, el destajo va en contra de la dignificación de nuestro trabajo. No hagas horas extras y menos no hagas horas extras sin la autorización y el pago de estas horas extras por Correos.

.- Este aumento de trabajo, la deberíamos reservar para el personal laboral de las bolsas de contratación, que han pagado más que nadie en Correos: con la precariedad más absoluta lo que llevamos de crisis y la firma del III Convenio.

STAS-Intersindical Valenciana valoró los resultados de las elecciones del 20 de diciembre de 2016. Para el Sindicato la ciudadanía ha apostado por un cambio ante unas políticas que ha estado atacando los derechos individuales y col.lectivos y empobreciendo la población en los últimos años. La voluntad expresada por la ciudadanía debe abrir una nueva etapa también en la forma de hacer política para asegurar la participación de la sociedad en la toma de decisiones.

El 26 de junio, hay que asegurar los derechos y mejorar las condiciones de vida y laborales.- Desde el Sindicato consideramos que tenemos en las manos, dar respuesta al cansancio de la ciudadanía ya la movilización social en numerosas luchas y plataformas que han estado trabajando, duro, desde hace años para combatir las políticas privatizadoras, antisociales y antivalencianas que han estado practicando.

El Sindicato te llama a participar activamente para asegurar que el 26J los resultados suponen un cambio real de las políticas sociales, laborales y económicas para recuperar los derechos y mejorar las condiciones de vida y laborales de las trabajadoras y trabajadores y del conjunto de la ciudadanía . En ese sentido, apuesta por poner en marcha una serie de medidas como: una auditoría ciudadana de la deuda; frenar el empobrecimiento con garantías universales para toda la población; fin de la corrupción y transparencia en la gestión pública; potenciación de los servicios públicos de titularidad pública: educación, transporte, sanidad, servicios sociales ...; recuperación de los derechos sociales perdidos; establecer un Marco Valenciano de relaciones laborales y prestaciones sociales; defensa del autogobierno, la normalización lingüística y la cultura del País Valenciano; promoción activa de políticas de igualdad; lucha contra la violencia machista y la explotación sexual; desarrollo de mecanismos de participación democrática de la sociedad ...

El STAS-IV te llama a participar activamente para asegurar que el 26J los resultados suponen un cambio real Correos que permita a la Consulta a los trabajadores antes de la firma del IV convenio y el acuerdo; Por las 35 horas de lunes a viernes. Por el concurso permanente de traslados con todas las vacantes, ¡ya! Equiparar al alza los sueldos del personal funcionario con el personal laboral y restitución del salarios perdidos por el IPC. Igualar la edad y las condiciones de jubilación del personal laboral (60 años) con los del personal funcionario. Jubilación parcial por los laborales en Correos, de momento! No a los planes de pensiones privados! Consolidación ya! Actualización y bolsas de contratación prelatives.- PSOE al gobierno tuvieron abril hasta noviembre de 2011 para hacer la consolidación y el PP hasta el día de hoy; Revisión automática en las indemnizaciones por vehículo. mecanismo, que impida, en las subidas de los combustibles, lo tengan que poner, los y las empleadas, de nuestro bolsillo; Sueldo en Correos (ni directivos, ni presidente) por encima de 10 veces el salario mínimo interprofesional; Contra el acoso laboral; Contra los recortes en la contratación de personal.

El STAS-IV de Correus.- te llama a la movilización por las mejoras de nuestras condiciones laborales; Las elecciones generales del 26J pueden ser cuando indican las encuestas que el interlocutor empresarial casi seguro no será el mismo y si somos capaces de poner toda la carne en el asador y asegurar un gobierno donde los comerciales del Ibex no sean.

El 26 de junio tenemos en las manos el cambio de las políticas de los comerciales del IBEX (PPSOECs) y no sólo a Correos, puedes cambiar las políticas antivalencians, privatizadoras, .. i antisocials.

......................................................................
Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)