NI UN PAS ENRERE EN LA NEGOCIACIÓ, MOBILITZACIÓ SI! PERÒ PER NOVES MILLORES:


13 / 07 / 2015 | correus

NI UN PAS ENRERE EN LA NEGOCIACIÓ, MOBILITZACIÓ SI! PERÒ PER NOVES MILLORES:
desdejuni 14N alcoi

Consulta als treballadors i treballadores abans de la firma del IV conveni i l’acord
Per les 35 hores de dilluns a divendres.- 
Equiparar a l’alça els sous del personal funcionari amb el personal laboral i restitució del salaris perduts per l’IPC
Igualar l’edat i les condicions de jubilació del personal laboral amb els del personal funcionari.  No als plans de pensions privats.
Jubilació parcial pels laborals a Correus, DEMOMENT!
Consolidació ja! Actualització i borses de contractació prelatives.-
revisió automàtica en les indemnitzacions per vehicle.
Cap sou a Correus (ni directius, ni president) per damunt de 10 vegades el salari mínim interprofessional
Convocatòria de direccions i capçaleres d’equip d’oficina i de distribució vacants, ja! Preparació del personal per a la promoció professional i interna.
Contra l’assetjament laboral.
L’STAS-IV de Correus, davant de les mobilitzacions convocades pels sindicats firmadors de tot ( CCOO, UGT, CSIF i SL) per les negociacions del IV Conveni i de l’Acord funcionarial de Correus, vol puntualitzar:
1. l’article 5 del III Conveni (signat per estos sindicats) i en vigor diu literal “que estarà vigent fins l’aprovació del següent”
2. que l’Acord funcionarial del personal funcionari de Correus, no te el perquè anar lligat al Conveni del personal laboral.
3. Entenem les preses d’estos sindicats firmadors de tot: per a mobilitzar el personal que els segueixen i tapar així les vergonyes: d’escandals sindicals, de la firma d’un III Conveni i Acords ruïnosos i vulnerats per Correus quan ha cregut, en drets i sous, com la Consolidació, perduda de més de 10.000 empleats/ades, perduda de l’IPC, de la paga extra de Nadal de 2012,...
4. L’STAS-IV no caurà, en la desmobilització del personal de les i els treballadors de Correus; tot i reconèixer la barbaritat que pot representar: respondre les provocacions empresarials de Correus fetes verbalment i imprecises; quan no hi ha cap presa. Les eleccions generals poden ser amb les municipals o com a molt a final de l’any següent, quan indiquen les enquestes que l’interlocutor empresarial quasi segur no serà el mateix i que pot ser més permeable a les nostres reivindicacions.
L’STAS-IV, et convoca a la mobilització per MILLORAR LES CONDICIONS LABORALS de sous i drets del personal de Correus, no per respondre provocacions empresarials, que si no es firmat pels sindicats ccoo, ugt, csif i sl, difícilment podran aplicar. Et convoquem a assembles als centres de treball, per tirar endavant les mobilitzacions que ens asseguren noves millores en condicions i i retribucions

NI UN PASO ATRÁS EN LA NEGOCIACIÓN, MOVILIZACIÓN SI! PERO PARA NUEVAS MEJORAS

Consulta a los trabajadores antes de la firma del IV convenio y el acuerdo
Para las 35 horas de lunes a divendres.
Equiparar al alza los sueldos del personal funcionario con el personal laboral y restitución del salarios perdidos por el IPC.
Igualar la edad y las condiciones de jubilación del personal laboral con los del personal funcionario. No a los planes de pensiones privados.
Jubilación parcial por laborales en Correos, de momento!
Consolidación ya! Actualización y bolsas de contratación prelatives.
revisión automática en las indemnizaciones por vehículo.
Ningún sueldo en Correos (ni directivos, ni presidente) por encima de 10 veces el salario mínimo interprofesional.
Convocatoria de direcciones y jefaturas de equipo de oficina y de distribución vacantes, ya! Preparación del personal para la promoción profesional e interna.
Contra el acoso laboral.
El STAS-IV de Correos, frente a las movilizaciones convocadas por los sindicatos firmadors de todo (CCOO, UGT, CSIF y SL) para las negociaciones del IV Convenio y del Acuerdo funcionarial de Correos, quiere puntualizar:
    1. el artículo 5 del III Convenio (firmado por estos sindicatos) y en vigor dice literal “que estará vigente hasta la aprobación del siguiente”
    2. que el Acuerdo funcionarial del personal funcionario de Correos, no tiene por qué ir ligado al Convenio del personal laboral.
    3. Entendemos las posiciones de estos sindicatos firmadores de todo: para movilizar el personal que los siguen y tapar así las vergüenzas: por los escándalos sindicales, de la firma de un III Convenio y Acuerdos ruinosos y vulnerados por Correos cuando ha creído , en derechos y sueldos, como la Consolidación, perdida de más de 10.000 empleados / as, perdida del IPC, de la paga extra de Navidad de 2012, ...
  4. El STAS-IV no caerá, en la desmovilización del personal de las y los trabajadores de Correos; a pesar de reconocer la barbaridad que puede representar: responder a las provocaciones empresariales de Correos hechas verbalmente e imprecisas; cuando no hay ninguna toma. Las elecciones generales pueden ser con las municipales o como mucho a finales del año siguiente, cuando indican las encuestas que el interlocutor empresarial casi seguro no será el mismo y que puede ser más permeable a nuestras reivindicaciones.
El STAS-IV, te convoca a la movilización para MEJORAR LAS CONDICIONES LABORALES de sueldos y derechos del personal de Correos, no para responder provocaciones empresariales, que si no firman CCOO, UGT, CSIF y SL, difícilmente se podrán aplicar. Te convocamos a asambleas en los centros de trabajo, para sacar adelante las movilizaciones que nos aseguren nuevas mejoras en condiciones y retribuciones.