NOTES PER A LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES AUTONÒMIQUES I MUNICIPALS DE 2015


12 / 05 / 2015 | correus

                  en castellano en la derecha

NOTES PER A LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES AUTONÒMIQUES I MUNICIPALS DE 2015

La Direcció ha remès (dictat una volta més) Circular per la qual es regula la productivitat i remuneració del treball a realitzar durant la campanya d’eleccions LES AUTONÒMIQUES I MUNICIPALS. Sense cap canvi respecte a eleccions anteriors i ja hem perdut la memoria del darrer augment en les remuneracions en les campanyes electorals.
Resulta que l’augment de l’ IPC des els darrerers 15 anys ha estat per damunt del 41% que representa una devaluació tremenda del nostre treball: més treball per menys retribució.
Caldrà preguntar als firmadors de tot, perquè ens serveix ser sindicats majoritaris,o millor sindicats afins al Govern de torn PPSOE. El ” SI Buana ” ¡¡¡ XE PA QUE???
Una altra cosa important a tenir en compte, és que estes indemnitzacions són sempre que el treball es realitze dins de la jornada laboral. Fora de l’horari de treball, si Correus no certifica i es compromet a pagar les HORES EXTRA, independentment de la indemnització per enviaments de propaganda electoral, ens arrisquem a tenir moltíssims problemes en el cas de qualsevol incident o accident fora de l’horari laboral.
Els enviaments amb i sense direcció, hauran de ser distribuïts entre el 8 i 22 de maig, ambdós inclosos. Les quantitats a abonar pel repartiment d’estos enviaments, són les següents: Targetes INE i enviaments amb direcció 0,062138 € per objecte. Enviaments sense direcció 0,025585 € per objecte.

GRATIFICACIÓ PEL PROCÉS ELECTORAL.- El personal afectat pel procés electoral en els Centres de Tractament i Unitat d’Internacional serà aquell que realitzi funcions i tasques de càrrega i descàrrega, Admissió massiva, Control i registre de certificats ( UPR ), Repartiment Urgent, rutes- Siatas i Abast i responsables indispensables de les unitats afectades que per treballar correspondència electoral, incrementi la seva productivitat per sobre de la normalment exigible, percebrà la quantitat de 114,90 € pel conjunt de la campanya.
L’STAS DE CORREUS, HA GUANYAT DAVANT DEL JUTJAT: LA GRATIFICACIÓ DE 114’90€ PEL PERSONAL QUE TREBALLA EN LES CARTERIES, s’obre la possibilitat de les reclamacions de les diferents crides electoral pel personal funcionari: les reclamacions de les eleccions, autonòmiques/locals del maig de 2011, de les generals de noviembre de 2011 i de les europees de 2014. Pel personal laboral, sols seria el darrer proces electoral de les europees de maig de 2014.

DIRECCIÓ D’OPERACIONS- OFICINES.- Els empleats d’Oficines percebran una gratificació pel conjunt de la campanya en funció de la categoria de les Oficines : GRUP A 114,90 €, GRUP B 86,17 €, GRUP C 57,46 €, GRUP D 0 €
SISTEMA DE DESCOMPTES.- Per cada dia d’inassistència al treball durant el període comprès entre els dies 8 al 22 de maig, excepte per permisos per naixement, acolliment, adopció i per malaltia de familiars així com per accident de treball, es descomptarà 12,02 € es perd el dret a la percepció de la compensació econòmica en el cas que es produixca la inassistència a la feina durant quatre o més dies.

LLIURAMENT EN LES MESES ELECTORALS I RECOLLIDA DEL TERCER SOBRE.- El lliurament en les taules de sobres del vot per correu i la recollida del tercer sobre a realitzar el 24 de maig, així com els treballs d’obertura de saques en aquest dia contenint vots per correu es retribuiran amb hores addicionals, que abastin un mínim de 3 hores.
Compta tots els enviaments electorals i de l’INE que reparteixes, comprova si quadra amb els que t’ha adjudicat la direcció. La indemnització per objecte electoral i de l’INE, si no es poden repartir dins l’horari laboral, Correus té l’obligació de contractar gent o bé donar hores extres, el preu fet va en contra de la dignificació del nostre treball.

PER A QUALSEVOL DUBTE, NO HO PENSES! CRIDAN’S A L’STAS-IV DE CORREUS

..................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

NOTAS PARA LA CAMPAÑA ELECTORAL DE LAS AUTONÓMICAS Y MUNICIPALES DE 2015

La Dirección ha remitido (dictado una vez más) Circular por la que se regula la productividad y remuneración del trabajo a realizar durante la campaña de elecciones AUTONÓMICAS Y MUNICIPALES. Sin ningún cambio respecto a elecciones anteriores y ya hemos perdido la memoria del último aumento en las remuneraciones en las campañas electorales.
Resulta que el aumento del IPC desde los ultimos 15 años ha estado por encima del 41% que representa una gran devaluación de nuestro trabajo: más trabajo por menos retribución.
Habrá que preguntar a firmadores de todo, para que nos sirve tener sindicatos mayoritarios? o mejor sindicatos afines al Gobierno de turno PPSOE. El “SI Buana” ¡¡¡CHE PA QUE ???
Otra cosa importante a tener en cuenta, es que estas indemnizaciones son siempre que el trabajo se realice dentro de la jornada laboral. Fuera del horario de trabajo, si Correos no certifica y se compromete a pagar las HORAS EXTRA, independientemente de la indemnización por envíos de propaganda electoral, nos arriesgamos a tener muchísimos problemas en el caso de cualquier incidente o accidente fuera del horario laboral.
Los envíos con y sin dirección, deberán ser distribuidos entre el 8 y 22 de mayo, ambos inclusive. Las cantidades a abonar por el reparto de estos envíos, son las siguientes: Tarjetas INE y envíos con dirección € 0,062138 por objeto. Envíos sin dirección € 0,025585 por objeto.

GRATIFICACIÓN POR PROCESO ELECTORAL.- El personal afectado por el proceso electoral en los Centros de Tratamiento y Unidad de Internacional será aquel que realice funciones y tareas de carga y descarga, Admisión masiva, Control y registro de certificados (UPR), Reparto Urgente, rutas - Siatas y Alcance y responsables indispensables de las unidades afectadas que para trabajar correspondencia electoral, incremente su productividad por encima de la normalmente exigible, percibirá la cantidad de € 114,90 por el conjunto de la campaña.

El STAS DE CORREOS, HA GANADO FRENTE AL JUZGADO: LA GRATIFICACIÓN DE 114’90 € POR PERSONAL QUE TRABAJA EN LAS CARTERIAS se abre la posibilidad de las reclamaciones de las diferentes llamadas electoral por el personal funcionario: las reclamaciones de las elecciones, autonómicas/locales de mayo de 2011, de las generales de noviembre de 2011 y de las europeas de 2014. Para el personal laboral, sólo sería el último proceso electoral de las europeas de mayo de 2014.

DIRECCIÓN DE operaciones- OFICINAS.- Los empleados de Oficinas percibirán una gratificación por el conjunto de la campaña en función de la categoría de las Oficinas: GRUPO A € 114,90, GRUPO B € 86,17, GRUPO C € 57,46 , GRUPO D € 0

SISTEMA DE DESCUENTOS.- Por cada día de inasistencia al trabajo durante el periodo comprendido entre los días 8 al 22 de mayo, excepto por permisos por nacimiento, acogimiento, adopción y por enfermedad de familiares así como por accidente de trabajo, se descontará 12,02 € se pierde el derecho a la percepción de la compensación económica en el caso de que se produzca la inasistencia al trabajo durante cuatro o más días.

ENTREGA EN LAS MESAS ELECTORALES Y RECOGIDA DEL TERCER SOBRE.- La entrega en las tablas de sobra del voto por correo y la recogida del tercero sobre realizar el 25 de mayo, así como los trabajos de apertura de sacas en este día conteniendo votos por correo se retribuirán con horas adicionales, que abarquen un mínimo de 3 horas.
Cuenta todos los envíos electorales y del INE que repartes, comprueba si cuadra con los que te ha adjudicado la dirección. La indemnización por objeto electoral y del INE, si no se pueden repartir dentro del horario laboral, Correos tiene la obligación de contratar gente o bien dar horas extras, el precio hecho va en contra de la dignificación de nuestro trabajo.

PARA CUALQUIER DUDA, NO LO PIENSAS, llama EN LA STAS-IV DE CORREOS

..................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)