NOTES PER A LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES EUROPEES 25MAIG 2014


01 / 02 / 2014 | correus

NOTES PER A LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES EUROPEES 25MAIG 2014

La Direcció ha remès ( dictat ) Circular per la qual es regula la productivitat i remuneració del treball a realitzar durant la campanya d’eleccions EUROPEES 2014 . Sense cap canvi respecte a l’eleccions Europees de juny del 2009 que no sigui una volta més de rosca.

Resulta que l’augment de l’ IPC des de juny de 2009 és el 9 % que representa la devaluació del nostre treball: més treball per menys retribució.

Caldrà preguntar als firmadors de tot , perquè ens serveix ser sindicats majoritaris ,o millor sindicats afins al Govern de torn PPSOE . El ” SI Buana ” ¡¡¡ CHE PA QUE ? ? ?

Una altra cosa important a tenir en compt, és que estes indemnitzacions són sempre que el treball es realitze dins de la jornada laboral.Fora de l’horari de treball, si Correus no certifica i es compromet a pagar les HORES EXTRA, independentment de la indemnització per enviaments de propaganda electoral, ens arrisquem a tenir moltíssims problemes en el cas de qualsevol incident o accident fora de l’horari laboral.

Una altra perla que han permès i han acordat els 4 sindicats firmadors de Correus : “si no ho treus tot , no cobres ” . La circular ha quedat així:

Els enviaments amb i sense direcció , hauran de ser distribuïts entre el 9 i el 23 de maig, ambdós inclosos . Les quantitats a abonar pel repartiment d’aquests enviaments, són les següents : Targetes INE i enviaments amb direcció 0,062138 € per objecte. Enviaments sense direcció 0,025585 € per objecte.

GRATIFICACIÓ PEL PROCÉS ELECTORAL . - El personal afectat pel procés electoral en els Centres de Tractament i Unitat d’Internacional serà aquell que realitzi funcions i tasques de càrrega i descàrrega , Admissió massiva , Control i registre de certificats ( UPR ) , Repartiment Urgent , rutes- Siatas i Abast i responsables indispensables de les unitats afectades que per treballar correspondència electoral , incrementi la seva productivitat per sobre de la normalment exigible , percebrà la quantitat de 114,90 € pel conjunt de la campanya .

DIRECCIÓ D’OPERACIONS - OFICINES . - Els empleats d’Oficines percebran una gratificació pel conjunt de la campanya en funció de la categoria de les Oficines : GRUP A 114,90 € , GRUP B 86,17 € , GRUP C 57,46 € , GRUP D 0 €

SISTEMA DE DESCOMPTES.- Per cada dia d’inassistència al treball durant el període comprès entre els dies 5 al 22 de maig , excepte per permisos per naixement, acolliment, adopció i per malaltia de familiars així com per accident de treball, es descomptarà 12,02 € es perd el dret a la percepció de la compensació econòmica en el cas que es produixca la inassistència a la feina durant quatre o més dies.

LLIURAMENT EN LES MESES ELECTORALS I RECOLLIDA DEL TERCER SOBRE . - El lliurament en les taules de sobres del vot per correu i la recollida del tercer sobre a realitzar el 25 de maig, així com els treballs d’obertura de saques en aquest dia contenint vots per correu es retribuiran amb hores addicionals, que abastin un mínim de 3 hores.

Compta tots els enviaments electorals i de l’INE que reparteixes , comprova si quadra amb els que t’ha adjudicat la direcció . La indemnització per objecte electoral i de l’INE , si no es poden repartir dins l’horari laboral , Correus té l’obligació de contractar gent o bé donar hores extres , el preu fet va en contra de la dignificació del nostre treball .

1 Document Elaborat per l’ STAS -IV DE CORREUS . - 665637900

.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)            Plaça Gabriel Miró , 7 Alacant 03001               http://stas.intersindical.org/

NOTAS PARA LA CAMPAÑA ELECTORAL DE LAS EUROPEAS 25MAYO 2014

La Dirección ha remitido (dictado) Circular por la cual se regula la productividad y remuneración del trabajo a realizar durante la campaña de elecciones EUROPEAS 2014. Sin ningún cambio respecto a la elecciones Europeas de junio del 2009 que no sea una vuelta más de tuerca.

Resulta que el aumento del IPC desde junio de 2009 es el 9% que representa la devaluación de nuestro trabajo: más trabajo por menos retribución.

Habrá que preguntar a los firmadores de todo, para que les sirve ser sindicatos mayoritarios, o mejor sindicatos afines al Gobierno de turno PPSOE. El“SI BUANA” ¡¡¡ CHE PA QUE???

Otra cosa importante a tener en cuenta, es que estas indemnizaciones son siempre que el trabajo se realice dentro de la jornada laboral. Fuera del horario de trabajo, si Correos no certifica y se compromete a pagar las HORAS EXTRA, independientemente de la indemnización por envió, nos arriesgamos a tener muchísimos problemas en el caso de cualquier incidente o accidente fuera del horario laboral.

Otra perla que han permitido y han acordado los 4 sindicatos firmadores de Correos: “si no lo sacas todo, no cobras”. La circular ha quedado como sigue:

Los envíos con y sin dirección, tendrán que ser distribuidos entre el 9 i el 23 de mayo, ambos inclusive. Las cantidades a abonar por el reparto de dichos envíos, son las siguientes: Tarjetas INE i envíos con dirección 0,062138 € por objeto. Envíos sin dirección 0,025585 € por objeto.

GRATIFICACIÓN POR EL PROCESO ELECTORAL.- El personal afectado por el proceso electoral en los Centros de Tratamiento y Unidad de Internacional será aquel que realice funciones y tareas de Carga y Descarga, Admisión masiva, Control y registro de certificados (UPR), Reparto Urgente, Rutas- Siatas y Alcances y responsables indispensables de las Unidades afectadas que por trabajar correspondencia electoral, incremente su productividad por encima de la normalmente exigible, percibirá la cantidad de 114,90 € por el conjunto de la campaña.

DIRECCIÓN DE OPERACIONES-OFICINAS.- Los empleados de Oficinas percibirán una gratificación por el conjunto de la campaña en función de la categoría de las Oficinas:GRUPO A 114,90 €, GRUPO B 86,17 €, GRUPO C 57,46 €, GRUPO D 0 €

SISTEMA DE DESCUENTOS.- Por cada día de inasistencia al trabajo durante el período comprendido entre los días 5 al 22 de mayo, salvo por permisos por nacimiento, acogimiento, adopción y por enfermedad de familiares así como por accidente de trabajo, se descontará 12,02 € Se perderá el derecho a la percepción de la compensación económica en el supuesto de que se produzca la inasistencia al trabajo durante cuatro o más días.

ENTREGA EN LAS MESAS ELECTORALES Y RECOGIDA DEL TERCER SOBRE.- La entrega en las mesas de sobres del voto por correo y la recogida del tercer sobre a realizar el 25 de mayo, así como los trabajos de apertura de sacas en dicho día conteniendo votos por correo se retribuirán con horas adicionales, que abarquen un mínimo de 3 horas.

Cuenta todos los envíos electorales y del Ine que repartas, comprueba si cuadra con los que te ha adjudicado la jefatura. La indemnización por objeto electoral y del Ine, si no se pueden repartir dentro del horario laboral, Correos tiene la obligación de contratar gente o bien dar horas extras, el destajo va en contra de la dignificación de nuestro trabajo.

1 Document elaborat per l’STAS-IV DE CORREUS.- 665 637 900  

.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) Plaça Gabriel Miró, 7 Alacant 03001 http://stas.intersindical.org/