Oferta als integrants de Llista de Expectativa d’ingrés


21 / 12 / 2011 | correus

Oferta als integrants de Llista de Expectativa d’ingrés

      El primer criteri d’adjudicació serà l’antiguitat en la llista (2006, 2008 i 2009).

      El termini per sol·licitar llocs va del 23 al 30 de desembre DE 2011 (ambdós inclosos).

    Les sol · licituds, en aquesta ocasió, no es presentaran en línia ni per via web ni a través de Connecta (intranet corporativa),sinó que el sol·licitant haurà de presentar en paper en les Unitats de Recursos Humans provincials o zonals dins el termini indicat anteriorment. Per això, a la web i intranet està disponible el model de sol · licitud (Annex II) que el candidat pot emplenar i imprimir, generant-se directament dues còpies, una per a ell i una altra que haurà de lliurar a la Unitat de Recursos Humans de província i / o zona.

    Es podran sol · licitar un màxim de 10 llocs de l’oferta dins de la llista i província en la qual el candidat estigui inclòs.

Senyors de Correus i senyors dels sindicats del SI BUANA!!! Tot era molt més fàcil! Simplement deixant als companys / es de les llistes d’expectativa, participar en els concursos permanents de trasllats (CPT) des de 2010. El STAS-IV al gener de 2010 va fer aquesta proposta, de la qual no hem tingut ni justificant de recepció de la direcció de Correus (us adjuntem petició).

Ara tranquil · lament ni recullen les expectatives d’estes companyes i companys (només s’ofereixen 396 places del tot insuficients i se’ls segueix oferint places de fix discontinu, que han estat refusades de forma insistent per este col · lectiu) i per si fos poc això, pot ser que algunes de les places que s’han ofert, poden ser de l’interès d’alguns dels empleats / des amb més puntuació que participen en el concurs de trasllats.

AIXÒ HA ESTAT UN BUNYOL i seria per a riures d’empresa i sindicats palmeros, sinó impliqués l’ocupació de prop de 1000 treballadors i treballadores

     
         
....................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


Oferta a los integrantes de Lista de Expectativa de Ingreso

    El primer criterio de adjudicación será la antigüedad en la lista (2006, 2008 y 2009).

    El plazo para solicitar puestos abarca del 23 al 30 de diciembre de 2011  (ambos inclusive).

Las solicitudes, en esta ocasión, no se presentarán online ni por vía web ni a través de Conecta (intranet corporativa), sino que el solicitante deberá presentarla en papel en las Unidades de Recursos Humanos provinciales o zonales dentro del plazo indicado anteriormente. Para ello, en la web e intranet está disponible el modelo de solicitud (Anexo II) que el candidato puede cumplimentar e imprimir, generándose directamente dos copias, una para él y otra que deberá entregar a la Unidad de Recursos Humanos de provincia y/o Zona.

    Se podrán solicitar un máximo de 10 puestos de la oferta dentro de la lista y provincia en la que el candidato esté incluido.

Señores de Correos y señores de los sindicatos del ¡¡¡SI BUANA!!! ¡todo era mucho mas fácil! Simplemente dejando a los compañeros/as de las listas de expectativa, participar en los concursos permanentes de traslados CPT desde 2010. El STAS-IV en enero de 2010 hizo esta propuesta, de la que no hemos tenido ni acuse de recibo de la dirección de Correos (os adjuntamos petición).

Ahora tranquilamente ni recogen las expectativas de estas compañeras y compañeros (solo se ofertan 396 plazas del todo insuficientes y se les sigue ofreciendo plazas de fijo discontinuo, que han estado rehusadas de forma insistente por este colectivo) y por si fuera poco esto, puede que algunas de las plazas que se han ofertado, fueran del interés de algunos de los empleados/as con más puntuación que participan en el concurso de traslados.

ESTO HA ESTADO UNA CHAPUZA y seria para reírse de empresa y sindicatos palmeros, sino implicara el empleo de cerca de 1000 trabajadores y trabajadoras