STAS-IV EL SINDICAT AMB MENYS REPRESENTACIÓ A CORREUS


30 / 12 / 2015 | correus

              en castellano en la derecha
vot

STAS-IV EL SINDICAT AMB MENYS REPRESENTACIÓ A CORREUS, hem plantat cara i ens l’han trencada, necessitem el teu suport explicit! Entenem que el canvi polític que s’ha produït en ajuntaments, en els parlaments valencians i español; no ha tingut la seua correlació sindical, que les i els treballadors necessitem en este nou escenari, necessitem fugir del bi-sindicalisme ranci.

STAS-IV de Correus agraeix a tots els treballadors i treballadores, la confiança dipositada, de tots i cadascun dels vots que hem pogut recollir, els 27 del personal funcionari i els 34 del personal laboral d’Alacant, a les i els companys que ens heu deixat el vostre nom per conformar les quatre candidatures a València i Alacant i que per les coaccions, pressions, i males arts, bàsicament comandades per la direcció de la UGT de la Zona 5 de Correus: obligant a l’anul•lació del procés electoral del personal funcionari a València (que veurem si és possible realitzar el 21 de gener de 2015) i que en el cas del personal laboral a la circumscripció de València, impedint que més de 100 treballadors / es de Correus tinguin la possibilitat de triar els seus representants.

STAS-IV de Correus, hem perdut, en aquest tràngol 2 dels 3 delegats que treballàvem per a la totalitat dels nostres companys i companyes de Correus: els perquès potser els haurem de determinar, més tranquil•lament en reunions que farem un cop acabats els diferents processos electorals de Correus: (intentar treure representació a València, el no acompanyar la nostra gent en el vot per correu, potser no encertar en les reivindicacions, potser no publicitar-les correctament, ....han pogut ser les claus de la perdua de representació a Correus)

Els resultats que us presentem, són provisionals a falta que vote el personal funcionari a València per clares trampes i manipulacions de la UGT, Corunya (personal funcionari i laboral) Segòvia, la Rioja i Navarra (personal laboral)
CCOO: 408 delegats - 35,1% dels vots
UGT: 244 delegats - 21,5% dels vots
CSIF: 167 delegats - 14,6% dels vots
SL: 141 delegats - 11,6% dels vots
CGT: 117 delegats - 10,3% dels vots
ALTRES: 70 delegats - 6,2% dels vots
ESK.- 15 delegats
LAB.- 14 delegats
CIG.-  13 delegats
SIPTE.- 10 delegats
ELA.- 7 delegats
Intersindical Canària.- 5 delegats
      STAS-IV 1 delegat del personal funcionari a Alacant
, 34 vots no suficients per obtenir el delegat a personal laboral. Un total de més de 250 candidates i candidats. Que des d’aquí us donem les gràcies, i us assegurem la continuïtat, amb menys mans, però amb més fermesa si és possible!

El vostre suport explicit a hores d’ara, ens és esencial! Afilia’t a l’STAS-IV

STAS-IV EL SINDICATO CON MENOS REPRESENTACIÓN EN CORREOS, hemos plantado cara y nos la han roto, ¡necesitamos tu apoyo explícito! Entendemos que el cambio político que se ha producido en ayuntamientos, en los parlamentos valenciano y español, no ha tenido su correlación sindical, que las y los trabajadores necesitamos en este nuevo escenario, necesitamos salir del bi-sindicalismo rancio.

STAS-IV de Correos agradece a todos los trabajadores y trabajadoras, la confianza depositada, de todos y cada uno de los votos que hemos podido recoger, los 27 del personal funcionario y los 34 del personal laboral de Alicante, a las y los compañeros que nos habéis dejado vuestro nombre para conformar las cuatro candidaturas en Valencia y Alicante y que por las coacciones, presiones, y malas artes, básicamente comandadas por la dirección de la UGT de la Zona 5 de Correos: obligando a la anulación del proceso electoral del personal funcionario en Valencia (que veremos si es posible realizar el 21 de enero de 2015) y que en el caso del personal Laboral en la circunscripción de Valencia, impidiendo que más de 100 trabajadores/as de Correos tengan la posibilidad de elegir sus representantes.

STAS-IV de Correos, hemos perdido, en este trance 2 de los 3 delegados que trabajábamos para la totalidad de nuestros compañeros y compañeras de Correos: los porqués quizás los tendremos que determinar, más tranquilamente en reuniones que realizaremos una vez terminados los diferentes procesos electorales de Correos (intentar sacar representación en Valencia, el no acompañar a nuestra gente en el voto por correo, quizás no acertar en las reivindicaciones, no publicitar-las correctamente,…. Han podido estar las claves de la perdida de rpresentación)

Los resultados que os presentamos, son provisionales a falta de que vote el personal funcionario en Valencia por claras trampas y manipulaciones de la UGT, Coruña (personal funcionario y laboral) Segovia, La Rioja y Navarra (personal laboral)

CCOO: 408 delegados - 35,1% de los votos
UGT: 244 delegados - 21,5% de los votos
CSI•F: 167 delegados - 14,6% de los votos
SL: 141 delegados - 11,6% de los votos
CGT: 117 delegados - 10,3% de los votos
OTROS: 70 delegados - 6,2% de los votos
ESK.- 15 delegados
LAB.- 14 delegados
CIG.-  13 delegados
SIPTE.- 10 delegados
ELA.-  7 delegados
      Intersindical Canaria.- 5 delegados
          STAS-IV.- 1 delegado del personal funcionario en Alicante
, 34 votos no suficientes para obtener el delegado en personal laboral. Un total de más de 250 candidatas y candidatos. Que desde aquí os damos las gracias, y os aseguramos la continuidad, con menos manos, ¡pero con más firmeza si cabe!

Tu apoyo explicito en estos momentos, nos es esencial! Afíliate al STAS-IV

Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)