SUPRESSIÓ DE “SABADEROS”?


30 / 01 / 2011 | correus

SUPRESSIÓ DE SABADEROS?


El dissabte dia 15 de gener haurien d’haver començat a treballar els companys sabaderos i en aquests moments no saben res. Preguntada la direcció de Correus la contestació ha estat del tot indefinida.

Emplacem a estos companys i companyes ha posar-se en contacte amb l’STAS-IV, que entén de la fixesa del seu contracte, ja el febrer de 2010: convidarem a tot este col.lectiu a demanar en el concurs de trasllats.

STAS-Intersindical Valenciana enteníem i entenem que les companyes i companys que treballen només els dissabtes a les carteries més importants així com en els CTAs els dissabtes a la vesprada i de diumenge a dilluns de nit: són personal FIX DISCONTINU A TEMPS PARCIAL.


truca’ns, t’interessa!!! 
NECESSITEM EL TEU COMPROMÍS PER DEFENSAR ELS DRETS BÀSICS DELS EMPLEATS A CORREUS

..............................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

 

¿SUPRESIÓN DE SABADEROS ?

El sábado día 15 de enero deberían de haber empezado a trabajar los compañeros sabaderos y en estos momentos no saben nada. Preguntada la dirección de Correos la contestación ha estado del todo indefinida.

Emplazamos a estos compañeros ha ponerse en contacto con el STAS-IV, que entiende de la fijeza de su contrato, ya en febrero de 2010: emplazamos a todo este colectivo a peticionar en el concurso de traslados

STAS-Intersindical Valenciana entendíamos y entendemos que las compañeras y compañeros que trabajan sólo los sábados en las carterias más importantes así como en los CTAs los sábados por la tarde y de domingo a lunes: son personal FIJO DISCONTINUO A TIEMPO PARCIAL.

¡¡¡ llamanos, te interessa!!! 

NECESITAMOS TU COMPROMISO PARA DEFENDER LOS DERECHOS BÁSICOS DE LOS EMPLEADOS EN CORREOS