Concentració-perolada davant la seu del PP de València

El negoci de Bárcenas i el PP porta almenys 25 anys obert i funcionant bé.

01 / 08 / 2013 | Intersindical totes juntes corrupció bárcenas


Així ens ha anat amb les despeses públiques en autopistes, o en fórmules 1, les visites del Papa o amb tants altres esdeveniments. En convivència amb la nostra ignorància, estenent i corrompent a altres institucions, funcionant com un càncer. Ha trobat complicitats fàcils, perquè moltes de les nostres institucions venien del franquisme sense gaire neteja, i perquè la nostra ha estat una democràcia de baixa qualitat: un Tribunal de Comptes que no ha funcionat mai, un Tribunal Constitucional partidista, fiscalies obedients amb el govern, una llei electoral tramposa ... Entre el vot de la gent -el que fos- i els fets, hi ha hagut sempre una gruixuda capa de corrupció i engany falsejant la sobirania popular, i que ara aquest govern s'encarrega de mantenir i eixamplar amb total desvergonyiment. El súmmum de la corrupció institucional, quan milions de persones no arribem a final de mes.
Però també cal pensar que aquest "negoci" funciona a condició que els deixem actuar. Obrir els ulls però mirar a una altra banda no serveix de res.

Com sempre busquen o l'engany o la decepció popular; ara concretament busquen que et canses, que ens afartem i diguem: "no hi ha res a fer" o "no hi ha alternativa", i que els deixem seguir tranquils, omplint-se les butxaques, enganyant la gent i complint amb els desitjos de Brussel·les, dels banquers o les grans empreses.

Nosaltres no anem a resignar-nos, creiem que és un moment per la dignitat, per dir prou a tot això, i protestar totes plegades, exigint neteja en el govern, i també en els tribunals. Demanem dimissions i presó per als responsables.

Així que el proper dijous dia 1, malgrat la calor, anirem a les 19h, davant de la seu del PP. T'esperem, porta una cassola, vine amb nosaltres a fer-te sentir. O també pots eixir a la teva finestra i mostrar la teva indignació fent sonar la teva cassola, però que se'ns escolte.

DIJOUS, 1 D'AGOST, 19h
CONTRA LA CORRUPCIÓ INSTITUCIONAL. PEL RESPECTE ALS DRETS DEMOCRÀTICS I SOCIALS. DIMISSIÓ DEL GOVERN.
CONVOCA: TOTES JUNTES