Fabra aprova la CIRA per a aplicar el que diu la CORA

Divendres 21 de juny, el Govern de l'Estat ens comunicava la seua intenció d'aplicar una reforma de les Administracions, segons el que li havia "recomanat" una Comissió de Reforma de l'Administració (CORA). Curiosament, la part del lleó no estava en l'AGE, sinó en les Comunitats Autònomes. Si alguna persona pensava que la Generalitat anava a defensar les seues competències d'auto-organització, que desterre eixa idea.

02 / 07 / 2013 | Intersindical reforma de les administracions públiques cora cira


En efecte, el Consell farà honor, novament, a la primera estrofa de l'himne de la Comunitat. Divendres 28 van aprovar la formació de la CIRA: Comissió Interdepartamental per a la Reforma de les Administracions Públiques.
L'objectiu d'aquesta CIRA és, entre d'altres, "la conveniència de seguir molt de prop les reformes que en altres administracions públiques s’estan duent a terme quant a l’organització i el funcionament de les estructures administratives, com ara aquelles que es deriven de l’informe de la Comissió Interdepartamental per a la Reforma de les Administracions Públiques (CORA), o d’altres iniciatives públiques."

Ací teniu el Decret: DECRET 86/2013, de 28 de juny, del Consell, pel qual es crea i regula la Comissió Interdepartamental per a la Reforma de les Administracions Públiques