La Generalitat, decidida a no executar la sentència que anul·la la retallada al personal interí

Recordareu la sentència 475/2014, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana; disposava que la retallada de jornada i salari del personal interí de la Generalitat de 2012 i 2013 havia estat discriminatori i s'havia d'anul·lar.

22 / 09 / 2014 | Intersindical retallades personal interí mobilitzacions decret vela


LA CONSELLERA CATALÀ NO AMENAÇA DEBADES

La Generalitat ha plantejat incident de nul·litat d'actuacions i, si cal, presentarà recurs d'empara davant el TC
Ja quan vos vam informar us dèiem que calia esperar per a poder plantejar extensions de sentència, perquè la consellera Català havia anunciat el recurs, tot i que en principi no cabia cap recurs ordinari.

El cas és que Intersindical Valenciana ha pogut saber que la Generalitat ha plantejat un incident de nul·litat d'actuacions i, cas que no prosperara, té la intenció de presentar recurs d'empara davant el Tribunal Constitucional.

Segons argüeix l'Advocacia de la Generalitat, tant un com altre recursos es plantegen per entendre que la Sala s'hauria excedit en la seua comesa, vulnerant el dret a la tutel·la judicial efectiva i el dret a un judici amb totes les garanties, per entendre que la Sala ha incorregut en excés de jurisdicció, amb preterició del sistema de fonts, en no aplicar una llei autonòmica, sense sotmetre-la a l'enjudiçament de l'òrgan competent a l'efecte, mitjançant el plantejament de la qüestió d'inconstitucionalitat.