Registres Prop: Cada dia més lluny de l’objectiu

L’atenció a la ciutadania està regulada en el Decret 191/2014, de 14 de novembre, del Consell, el qual regula, a més, el registre d’entrada i eixida d’escrits i l’ordenació de les oficines de registre en l’Administració de la Generalitat.

14 / 12 / 2018 | Intersindical transparència oficines prop atenció a la ciutadania



Aquest decret determina com ha de ser l’atenció a la ciutadania i com s’organitzen les diferents oficines de registre i, molt especialment, les oficines PROP. Tanmateix, la realitat és molt diferent al que diu el decret. Com a mostra, l’increïble cas minvant de l’oficina PROP de la Torre de la Generalitat a Alacant. A força de reduir, ens trobem que, des de passat 10 de desembre, ha desaparegut del tot, i no es recuperarà fins que no es cobrisquen els llocs vacants. Fins ara, aquesta era l’oficina on es feia la guàrdia de vesprada en la ciutat d’Alacant. On es farà ara?

Aquesta mesura demostra una altra vegada el mínim interès i la incapacitat dels responsables de la Conselleria de Transparència per a garantir uns serveis de qualitat per a la ciutadania d’Alacant. Fa més d’un any que estem esperant una reunió per a debatre sobre el futur de les oficines Prop i, en continuar aquest camí, de l'única cosa que podrem raonar és sobre la seua desaparició.

Exigim a les persones responsables de la conselleria de Transparència a fer el seu treball i ràpidament es torne a obrir l’oficina PROP de la Torre de Generalitat d’Alacant. En cas contrari, hauran de deixar la feina i que alguna persona més capacitada puga resoldre la situació, perqué ara mateix no es pot estar més lluny del'objectiu