STAS-Iv amb les persones afectades pel temporal

Davant les greus inundacions que pateixen les comarques del sud, en especial, el Baix Segura, el Sindicat expressa la seua solidaritat

15 / 09 / 2019 | Intersindical temporal dana stas-iv solidaritat



STAS-Iv expressa la seua solidaritat i suport amb totes les persones que estan patint els efectes del temporal que afecta a diverses localitats i comarques valencianes, en especial, a les comarques del sud, com ara el Baix Segura.

El Sindicat insta a les diverses administracions públiques que posen tots els mitjans materials i econòmics per superar la situació que ha causat el temporal i per tornar a la normalitat el més aviat possible.

Davant aquesta situació sobrevinguda d’emergència, demanem les persones responsables de totes les conselleries i entitats que conformen el sector públic que es faciliten totes les actuacions necessàries per normalitzar la situació que està vivint tot el personal que treballa per a garantir els serveis públics essencials i que han estat afectats directament per aquesta situació. Ens referim a situacions que per una força major impossibilitaran que es puguen incorporar a treballar, tals com viure en localitats incomunicades per inundació, tindre les vivendes amb aigua, haver sofert danys que impossibiliten la seua mobilitat al centre de treball...

STAS-iV, demà dilluns 16 de setembre, farà gestions amb les persones responsables de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública perquè s’activen les actuacions necessàries per atendre les necessitats del personal públic i resoldre incidències d’infraestructures als centres de treball. A més a més, per a oferir tots els recursos i la col·laboració del sindicat en tot allò que puga contribuir a normalitzar la situació i pal·liar el patiment de tantes companyes i companys.

Finalment, des del Sindicat es vol reconéixer la tasca de les treballadores i treballadors dels equips d’emergència que estan treballant de valent per ajudar les persones afectades.