Tornem a Madrid, amb els autobusos d’Intersindical!

El proper 21 de març anirem a Madrid per participar als actes convocats per les Marxes de la Dignitat. Aquest dia es faran diversos accions, entre les quals destaca la confluència de les columnes dels territoris a la Plaça de Colom a les 18 hores. En el moment de tindre l’agenda completa dels actes del dia 21M us la traslladarem.

03 / 03 / 2015 | Intersindical retallades mobilitzacions marxes de la dignitat #perdignitat


Intersindical Valenciana és una de les organitzacions que impulsen, des del primer dia, el moviment de les Marxes de la Dignitat i està compromesa en l’organització i èxit de les mobilitzacions. Per això, fem una crida a tota la nostra afiliació, les persones simpatitzants i el conjunt de la societat a participar en tots els actes convocats.
Des del País Valencià eixirà un grup de persones caminant per arribar a Madrid el 21M. A més, altres persones s’aniran incorporant a la columna al llarg del camí. Si voleu participar en la marxa poseu-vos en contacte amb el sindicat a través del correu: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
També es fletaran autobusos per acudir dissabte 21M a Madrid. En moltes localitats valencianes s’estan organtizant els viatges per part dels col·lectius de les marxes. Si eixiu des d’Alacant o Castelló podeu posar-vos en contacte a: Alacant (965985165) i Castelló (722663248, .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)).
A València el sindicat organitzarà autobusos que eixiran el mateix dissabte 21 per arribar a Madrid al llarg del matí i que tornaran en acabar la manifestació de la vesprada. Si voleu anar poseu-vos en contacte: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) o 963919147.
També des d'Alcoi s'estan organitzant autobusos, per un preu estimat de 15 euros. Podeu reservar-hi plaça trucant als telèfons 679 621 397 i 607 325 618.