La Increïble Oferta Minvant III: l’explicació

Celebrada la Mesa Sectorial de la Funció Pública dimecres, 22 d'octubre, per aprovar l'Oferta Pública d'Ocupacio (OPO) de 2014, Intersindical Valenciana ratifica la seua absoluta disconformitat. Com en ocasions anteriors, el Sindicat ha demanat tots els informes justificatius pels que el Conseller Moragues culpa a Madrid de ser “els roïns”.

23 / 10 / 2014 | Intersindical retallades opo mesa sectorial intersindical valenciana


L'OFERTA, LLUITANT PER SOBREVIURE A L'ATAC DE RAJOY

Intersindical NO pot pactar ni la destrucció d'ocupació ni la reculada de drets i oportunitats. Ni un pas enrere.
INTERSINDICAL VALENCIANA NO ADMET CAP RECULADA EN L'OFERTA PUBLICA D'OCUPACIÓ
Per tant, la nostra posició en la Mesa Sectorial de Funció Pública ha estat:
- Ratifiquem la nostra postura de març de 2014 (primera versió de l'OPO 2014) en la qual ja vam mostrar la nostra disconformitat a 107 places. Les necessitats d'aquesta Administració rondarien les 5000 o 6000 places.
- La taxa de temporalitat d'ocupació pública ja sobrepassa els nivells de temporalitat del sector privat, per la qual cosa caldrà prendre mesures sobre aquest tema com poden ser: increment notable de les futures OPOs amb objectius de recuperació de plantilles clars, estudi d'un futur pla d'estabilitat i consolidació d'ocupació pública com ho preveu l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, major dotació a la paupèrrima promoció interna.
- També hem demanat explicacions referents a la conformació del futur Institut Valencià d'Administració Tributària (IVAT) i la situació de l'actual personal inspector de tributs. Les places de tècnics mitjans de tributs suposen la meitat de l'oferta de torn lliure i no se'ns ha donat explicació sobre aquest tema. Ens diuen que és cosa del Director General de Tributs (responsable de gestionar impostos), per la qual cosa hem demanat la seua compareixença. Sorprèn que la jugada que pretén fer el Conseller Moragues amb el IVAT, consista en desfer-se de recursos humans d'alta qualificació i amb un elevadíssim grau d'experiència que s'ha de reconéixer.
Per l'anterior, Intersindical Valenciana, coherent amb el seu posicionament, no pot pactar amb el Govern del PP res que comporte la destrucció d'ocupació pública, el seu abandó i la reculada de drets utilitzant en aquesta ocasió l'Oferta Pública d'Ocupació prevista per a 2014, quan ja està acabant l'any.