Peticions d’Intersindical STAS

Considerem cabdal reprendre les reunions per encetar unes negociacions que mai arriben més enllà de les bones propostes que a hores d’ara es queden en paraules buides.

16 / 05 / 2024 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Des d’Intersindical Valenciana STAS hem presentat les següents sol·licituds per tal de demanar reunions amb l’administració i aclaració de diversos temes que considerem d’interés per al personal.

Ací us deixem l’enllaç als escrits presentats.

sol·licitud_aclariment_places_excedencia_anonim_1.pdf

SOLICITUT_REUNIÓ_AVSRE13052024anonimitzat.pdf

ESCRIT_SOL·LICITUD_MODIFICACIÓ_LLOCS_FISIOS_FP_anonimi.pdf

Sol·licitut_aclaració_lloc_jefatura_de_servei_del_llibre_i_bibliotequesanonim.pdf

SOLICITUT_REUNIÓ_OAVD_14052024anonim.pdf

sol·licitud_aclariment_places_excedencia_anonim.pdf



En l’agenda sindical d’aquesta setmana, en resposta als nostres escrits, hem aconseguit agendat les següents reunions:

- Divendres 17 de maig amb el Director General de funció publica per a tractar diverses qüestions relacionades amb provisió de llocs i el Pla estratègic de recursos humans.

- Dimarts 21 de maig amb la direcció general d'atenció a les víctimes per reprendre la negociació dels horaris i condicions laborals del personal.

Considerem que aquesta resposta a la demanda reiterada de reunions i un canal de comunicació fluid amb l’administració, just ara, no es tan generosa com pensem i es tracta d’una estratègia política per llavar la cara davant les darrers actuacions com son les modificacions que afecten l’àmbit educatiu, l’ús de la llengua, la memòria històrica, la corporació pública de mitjans de comunicació de titularitat publica valenciana, el teletreball o la pèrdua de competències de l’agencia antifrau, entre d’altres.

Considerem cabdal reprendre les reunions per encetar unes negociacions que mai arriben més enllà de les bones propostes que a hores d’ara es queden en paraules buides.

Com sempre us informarem dels temes tractats en aquestes reunions i dels resultats de les mateixes.