S’inicien les negociacions, però només del que interessa a la Conselleria

El divendres 18 es va reunir per primera vegada la junta de portaveus de la mesa sectorial, però el resultat va ser del tot decebedor: no va servir per a pactar els assumptes, sinó per a parlar del que els interessa.

23 / 01 / 2013 | Intersindical rlt mocscosos mesa tècnica extres


Res de parlar de moscosos, pagues extres ni vacances; res de bestretes, triennis o eliminació de jornades reduïdes del personal interí, tot això no interessa. Ah, i res de Relacions de Llocs de Treball ni els consegüents concursos.
Ara el que interessa de veres és un Decret de Classificació (que està pendent des que s'aprovà la llei nova: fa 2 anys i mig, no seria molt urgent...) i un Pla d'Ordenació de Personal per a cobrir, de grat o per força, els llocs de les 'jaquetes roges' dels PROP, a les quals despatxaren al novembre sense substitució prevista.

Hui comença una mesa tècnica que durarà tres dies. Us en mantindrem informats, però ja us avancem que el primer que farem serà exigir pactar els assumptes a negociar: parlem del que ells volen, d'acord, però sempre que també parlem del que li interessa al personal.