Aproven les RPT, traslladen Sanitat Ambiental i “volen no prorrogar” el Decret Vela

En la reunió de la Mesa Sectorial de la Funció Pública de 12 de setembre, el SA d'Administració Pública ha traslladat la "intención y voluntad d'acabar amb el Decret Vela. També han aprovat les RLT, que es publicaran dilluns i traslladat una dotzena de persones de Medi Ambient a Sanitat.

12 / 09 / 2013 | Intersindical rlt mesa sectorial


Punt 1. RPTs. La previsió per a la publicació de les RPTs és que siga la setmana que ve. Per tant, s'ha acabat la “inexistent” negociació. Recordem la transcendència d'aquestes RPTs és que suposen l'adaptació a aquestes Relacions de Llocs de treball dels Cossos, Classes i Escales de la Llei d'Ordenació i Gestió de Funció Pública Valenciana.
Intersindical continuarà amb accions fins que la voluntat no es plasme en una realitat
Intersindical ha mostrat la seua queixa sobre este procés “llampec”: es va tractar un sol dia en una Comissió Tècnica i a continuació es va tractar un sol dia en la Mesa Sectorial. Un assumpte que pot afectar al futur de quasi 18.000 empleats públics del Consell mereix un temps més de reflexió per a així evitar problemes majors.
Se'ns ha dit que se'ns contestarà en els pròxims dies.

Funció Pública ha indicat que trimestralment es realitzaran reunions tècniques, sent la més important la prèvia a l'aprovació dels Pressupostos de la Generalitat en la qual es tractarà la creació de nous Cossos per a salvar les disfuncions detectades.

Recomanem que tot aquell que vulga consultar les nostres al·legacions les té disponibles en aquest enllaç i en aquest altre.

Punt 2. Decret pel qual es transfereix només a part del personal de Sanitat Ambiental des d'Agricultura i Infraestructures-Medi ambient a la Conselleria de Sanitat.
En aquest apartat Intersindical ha mostrat la necessitat de sotmetre el procés de transferència a informació pública conforme a la normativa d'aplicació, reflectint els criteris tècnics pels quals es transfereix a determinat personal entre tot el personal existent.

Per part de Funció Pública es dóna trasllat de l'assumpte a la Taula Sectorial de Sanitat dipositant tot l'expedient en aquesta Conselleria.

Punt 3. Precs i Preguntes.
Intersindical sol·licita la contestació per escrit a totes les al·legacions. També s'ha sol·licitat la convocatòria de la Taula Tècnica d'educadors.

Per part de Funció Pública se'ns ha traslladat dues “intencions” importants:

- Continuar amb el Pla de Redistribució de Càrregues de Treball, sobre el qual Intersindical ja va efectuar les seues primeres al·legacions i queda tot esperant l'activació d'aquest assumpte.

- Se'ns ha dit que el Consell té la “intenció i voluntat” de posar fi al decret de retallades conegut com a “Decret Vela”.

Esperem que les voluntats passen a fets. Nosaltres, no obstant això continuarem amb les nostres accions fins que aquesta voluntat no es plasme en una realitat.