Centenars de treballadores i treballadors es concentren a les portes de VAERSA

Vora 200 treballadores i treballadors de Vaersa s'han concentrat aquest dimarts en la porta de l'empresa pública, convocats per tots els sindicats amb representació en aquesta, amb la finalitat de manifestar el seu rebuig a la precarietat laboral, provocada per la gestió que el Govern valencià està fent amb Vaersa, i anuncien noves manifestacions aquest divendres i el pròxim 28 de juliol.

19 / 07 / 2017 | correus vaersa sector públic mobilitzacions concentració 18 juliol


Després de la concentració van ser rebuts pel director de l’empresa, Vicent García, que ha llançat la pilota a la teulada de la consellera, Elena Cebrián. No obstant això, el dilluns ja es van reunir amb la directora general del Sector Públic, Empar Martínez, per a consensuar unes solucions que "no estaven en la seua mà", de manera que la pilota canviava una altra vegada de teulada".
Per a Intersindical, sembla evident que els membres del Consell es passen la pilota uns a uns altres, ja que el director de Vaersa també ha explicat que, des de fa mesos, han proposat solucions a Cebrián i no hi ha hagut resposta ni s'ha pres cap decisió. Hem sol·licitat reunió amb la consellera i ens atrevim a aventurar que aquesta li passarà la pilota a Hisenda, per exemple.
Intersindical Valenciana ha programat una manifestació aquest divendres en la porta del Palau de la Generalitat ha convocat als 1.200 treballadors de Vaersa a la vaga i a una "gran concentració" que tindrà lloc el dia 28 de juliol en el mateix lloc.
Durant aqueixa jornada, la gestió de residus; la prevenció d'incendis forestals; el manteniment de parcs naturals; la lluita contra les plagues; les obres forestals; el manteniment de la biodiversitat; el registre de parcel·les agrícoles, i altres serveis que gestionats per Vaersa estaran de vaga . I això, no és més que el principi, fins que deixen de passar-se la pilota uns a uns altres.
Pel que hem vist fins ara, en arribar al govern, tot el que qüestionaven i els semblava fatal en l'oposició, de sobte els sembla extraordinari. Malauradament, aquesta metamorfosi kafkiana té un preu altíssim que paguen les i els treballadores i treballadors i la societat valenciana receptora dels serveis que aquests presten.