INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS ACONSEGUEIX LA MAJORIA ABSOLUTA EN EL COMITÉ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DE SAGUNT

EL SINDICAT HA TRET MÉS DEL 60% DELS VOTS I 5 PERSONES DELEGADES

10 / 11 / 2023 | Intersindical Valenciana - STAS


Les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Sagunt han donat suport de manera massiva a les candidatures d’Intersindical Valenciana. El Sindicat ha aconseguit el 60’51% dels vots, fet que li ha servit per a obtindre un total de 5 persones delegades. Intersindical Valenciana-STAS obté la majoria absoluta en el comité d’empresa. Els altres 4 representants se’ls han repartit a parts iguals CCOO i UGT, situació que demostra que les treballadores i treballadors de l’ajuntament li han donat l’esquena al sindicalisme tradicional.

Com es pot comprova en les taules següents, el Sindicat ha aconseguit clarament la victòria tant en el col·legi de tècnics i administratius, com en el d’especialistes i NC.


COL·LEGI DE TÈCNICS I ADMINISTRATIUS

Intersindical-STAS: 56 vots

CCOO: 28 vots

UGT: 19 vots



COL·LEGI D’ESPECIALISTES I NC

Intersindical-STAS: 39 vots

CCOO: 9 vots

UGT: 6 vots

SPPLB: 0




TOTAL

Intersindical-STAS: 95 vots - 5 persones delegades

CCOO: 34 vots - 2 persones delegades

UGT: 28 vots - 2 persones delegades

SPPLB: 0

Si sumem aquests resultats als de les eleccions a personal funcionari que es van celebrar el mes de març, Intersindical Valenciana-STAS es consolida coma primera força sindical del consistori amb 9 persones delegades. UGT, amb 7; CCOO, amb 6; i SPPLB, amb 3, completen la representació sindical.

Des de la Secció Sindical d’Intersindical-STAS a l’Ajuntament de Sagunt volem agrair al conjunt de treballadores i treballadors el gran suport que han donat a la nostra candidatura. Des de demà mateix ens posarem a treballar de valent per a millorar les condicions de treball de totes les companyes i companys del consistori.

INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS ACONSEGUEIX LA MAJORIA ABSOLUTA EN EL COMITÉ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DE SAGUNT


10 / 11 / 2023 | Administrador Local eleccions sindicals ajuntament sagunt