Intersindical Valenciana demana la resolució immediata de la presa de possessió dels concursos 21/19 i 29/19

La presa de possessió del concurs 29/2019 per a la provisió de llocs de treball de naturalesa funcionarial d'administració especial, de direcció, caps de secció i altres llocs amb rang de direcció, dels centres de serveis socials de l'Administració de la Generalitat estava prevista per al quinze de maig de 2020.

01 / 07 / 2020 | Intersindical inactivitat administració funció pública condicions de treball concursos generals concurs 2919


Per la seua part, la presa de possessió del concurs 21/2019 per a la provisió de llocs de treball amb rang de direcció i de nivell 24, de naturalesa funcionarial, d’administració general, dels cossos A1-01, superior tècnic d’administració general, i A2-01, superior de gestió d’administració general, de l’Administració de la Generalitat estava prevista per a l’1 de juny de 2020.
Davant la inactivitat de l'administració, actuem!!
Tots dos actes van ser ajornats d’acord a les mesures previstes en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. Tanmateix ara ens trobem en la “nova normalitat” en la qual les mesures abans citades han perdut la seva vigència i toca establir la nova data de presa de possessió. És molt pertinent recordar que qualsevol retardament injustificat de la data provocarà uns perjuís econòmics i administratius a les persones que han guanyat eixos llocs.

Des d’INTERSINDICAL VALENCIANA entenem que si la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública no dona resposta a aquesta demanda del personal el més aviat possible, ens trobarem davant d’una INACTIVITAT DE L’ADMINISTRACIÓ, susceptible de ser denunciada per les persones afectades com a primer pas per anar als Jutjats i defensar els seus drets.

Ací us deixem l’enllaç als requeriments:

Requeriment inactivitat concurs 29/19

Requeriment inactivitat concurs 21/19